nadal czekam
-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
nadal czekam
nadal czekam na moje uczciwie wyklikane 10.000 diamsuw, karzdy kto klikal wtedy wie ze tyle sie doklikalem inaczej forumek leci w powietsze.
bez pozdrowien.
bez pozdrowien.
Wygrywam zycie, ciao 

Re: nadal czekam
OD CIEBIE NIE CHCE NAWET JEDNEGO DIAXA, ZDRAJCO XDDDDDRemik pisze:CS, po czo Ci, moge dać Ci na pocieszenie 1k, kazdy cos stracił wiec japeczka
PS. PODRZUC TROSZKU DIAXUF.

Za te słowa to chuja do dupy mozesz dostać ode mniemikis314 pisze:OD CIEBIE NIE CHCE NAWET JEDNEGO DIAXA, ZDRAJCO XDDDDDRemik pisze:CS, po czo Ci, moge dać Ci na pocieszenie 1k, kazdy cos stracił wiec japeczka

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Jak widać mój podpis w zawodzie się sprawdza "Zawód: Remik to gej"Remik pisze:Za te słowa to chuja do dupy mozesz dostać ode mniemikis314 pisze:OD CIEBIE NIE CHCE NAWET JEDNEGO DIAXA, ZDRAJCO XDDDDDRemik pisze:CS, po czo Ci, moge dać Ci na pocieszenie 1k, kazdy cos stracił wiec japeczka

ps. czekam na moje diaxy, zdrajco

-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
Może to i fakt, ze mam słabą pamięć, dziurawą jak skarpetki polskiego emeryta, ale coś mi sie zaczyna przypominać, że ktoś miał tyle diaxów ile mówisz.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Ja miałem 4000.
Dowody:
Dowody:
Kod: Zaznacz cały
http://bugwie.com.pl/viewtopic.php?p=14513&highlight=#14513