Dzial do rozmow o DW - ukryc
- 
								Kalasznikow								

- Beczki: 148
- Kontakt:
Dzial do rozmow o DW - ukryc
Wnioskuje o ukrycie dzialu w ktorym rozmawiamy o DW, bo teraz kazdy sie moze regnac w 10 sekund i wszystko sobie z SB odczyta, rozniez wnioskuje o to zeby jak ktos chce napisac cos nt dw, to neich pisze to w poddziale DW, ktory powinien wg mnie zostac ukryty, a dostep powinni miec tam tylko nieliczni, bo tak teraz wszyscy moga wiedziec co sie tu pisze na temat dw.
Przemyslcie to.

Przemyslcie to.
Re: Dzial do rozmow o DW - ukryc
Z tego co mi się wydaje, dawniej dział ten był dostępny tylko dla osób z 100 postami lub jakąś rangą, np. VIP za diamenty, czy po dostaniu się do promotorów...

- 
								Kalasznikow								

- Kontakt:
Nie, dzial powinien byc dostepny dla usera po dokladnym jego zweryfikowaniu, czy ten za kogo sie podaje jest tym za kogo sie podaje, czyli pierwotne konto z DW jakie posiada + jakis dowod na to. Bo wynosza teraz (nie wiem kto) masowo info stad na dw co sie tu pisze.

Gowno swietego ojca
I znów zaczyna się o tym, żeby nick usera z BW równał się nickowi z DW...

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Jak tam chcecie, ale nie jestem pewien, czy komukolwiek będzie chciało się sprawdzać każde konto z osoba, po za tym zapewne będzie to nie opłacalne w pewien sposób.

O czym ty do mnie rozmawiasz? To co chcesz ukryć SB czy ten dział: http://bugwie.com.pl/viewforum.php?f=5 ?

- 
								Kalasznikow								

- Kontakt:
Ten dzial, i zeby pisac dosyc oszczednie o dw na sb.

tu niech sobie ma nick jaki chce, ale niech potwierdzi swoj prawdziwy z dw jesli chce miec dostep do tego dzialu, otb.I znów zaczyna się o tym, żeby nick usera z BW równał się nickowi z DW...
Jesli chcemy spokonie pisac zeby jakies parchy nie wynosily infa stad to trzeba jakies kroki podjac w tym kierunku, ss jaki ostatnio widzialem na tym forum mowi samo za siebie.Jak tam chcecie, ale nie jestem pewien, czy komukolwiek będzie chciało się sprawdzać każde konto z osoba, po za tym zapewne będzie to nie opłacalne w pewien sposób.
					Ostatnio zmieniony 15-06-2013, 16:17 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 2 razy.

Moim zdaniem pomysł dobry. Jeśli chcielibyśmy pogadać na "czacie" to zawsze można skorzystać z IRC (na hasło). Trzeba jeszcze przemyśleć kto i za co dostawałby dostęp do tego działu. Może ilość postów? Tak żeby no-nejmy nie właziły...

takiego chuja chce dostepa bo się poskarze   na dowod ze nic nie wyniosę
 na dowod ze nic nie wyniosę   może potwierdzić, zna me konto kmiot jeden
 może potwierdzić, zna me konto kmiot jeden  

na dowod ze nic nie wyniosę
 na dowod ze nic nie wyniosę   może potwierdzić, zna me konto kmiot jeden
 może potwierdzić, zna me konto kmiot jeden  
					Ostatnio zmieniony 15-06-2013, 19:40 przez Death, łącznie zmieniany 1 raz.

mnieto i tak nie dotyczy bo mam wszedzie dostep wiec robcie jak chcecie
ale jak juz to od ilosci postow, zeby znowu te zjeby z bugwie sie nie rejestrowaly i tam nie spamowaly

ale jak juz to od ilosci postow, zeby znowu te zjeby z bugwie sie nie rejestrowaly i tam nie spamowaly
| Standard dodawania linków | Gry - Filmy - Muzyka |
| Pomóż forum, zostań VIP'em | Diamenty |
| Zostań Uplinker'em | Zostań Uploader'em |
qspy999 pisze:mnieto i tak nie dotyczy bo mam wszedzie dostep wiec robcie jak chcecie
Cos ty kurwo powiedzial ? Odbanuj nam emaile na o2 bo nie mozna jebanc 100kont w 10min.
Mozna po prostu zrobic temat w offtopicu DW: Rozmowy o DW i caly podzial ograniczyc
zaraz dostaniesz za obraze warnaNejm pisze:Cos ty kurwo powiedzial ? Odbanuj nam emaile na o2 bo nie mozna jebanc 100kont w 10min.
jakbys byl bardziej ograniety, to bys umial robic 100xkonta na gmailu (nie gmail, tylko powered by gmail) w 10-15 minut
					Ostatnio zmieniony 16-06-2013, 15:42 przez qspy999, łącznie zmieniany 1 raz.

| Standard dodawania linków | Gry - Filmy - Muzyka |
qspy999 pisze:zaraz dostaniesz za obraze warnaNejm pisze:Cos ty kurwo powiedzial ? Odbanuj nam emaile na o2 bo nie mozna jebanc 100kont w 10min.
http://darkwarez.pl/forum/plusminus.php ... w&u=243195
hahahahahahha
Bylo nie przeszlo kmioty 

100icki pisze:
						- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz