Konwersja na 3.2

Zauważone problemy

Prośby / groźby / pytania / zażalenia - wszystko tutaj
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Konwersja na 3.2

Post autor: Tycior » 01-12-2018, 14:50

to se kup normalny monitoring

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99140
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Konwersja na 3.2

Post autor: Burak » 01-12-2018, 14:51

Normalny monitor mam, 5:4 1280x1024, jak nowy, tylko 13 lat ma :polak2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94658
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Konwersja na 3.2

Post autor: Ridż » 01-12-2018, 14:52

Tak, i wsadzę w monitor. Albo będę ze sobą zabierał w plecaku.
yes sorry i did

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36763
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 796

Konwersja na 3.2

Post autor: pawian » 01-12-2018, 14:52

Burak pisze:
01-12-2018, 14:51
Normalny monitor mam, 5:4 1280x1024, jak nowy, tylko 13 lat ma :polak2:
taki sam monitor tutaj here, nie ma lepszego :czesc: OD JANA PAWLA DRUGIEGO XDDDDDDDDDD
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Konwersja na 3.2

Post autor: Tycior » 01-12-2018, 14:53

Burak pisze:
01-12-2018, 14:51
5:4 1280x1024
to niezłe parametry

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36763
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 796

Konwersja na 3.2

Post autor: pawian » 01-12-2018, 14:54

Tycior pisze:
01-12-2018, 14:53
Burak pisze:
01-12-2018, 14:51
5:4 1280x1024
to niezłe parametry
najlepsze
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99140
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Konwersja na 3.2

Post autor: Burak » 01-12-2018, 14:56

Tycior pisze:
01-12-2018, 14:53
Burak pisze:
01-12-2018, 14:51
5:4 1280x1024
to niezłe parametry
Dobrze mi się na nich internet przegląda :polak:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Konwersja na 3.2

Post autor: Tycior » 01-12-2018, 14:56

ja mam lepsze

ns
Awatar użytkownika


Posty: 2540
Rejestracja: 01-02-2013, 20:00
Beczki: 219

Konwersja na 3.2

Post autor: ns » 02-12-2018, 14:15

Czemu nie ma plusminus?
Obrazek
"Kodi dobry wariat" "cnie?"

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94658
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Konwersja na 3.2

Post autor: Ridż » 02-12-2018, 14:17

Bo nie dał nikt w internet plusminus na phpbb3.2.
yes sorry i did

ns
Awatar użytkownika


Posty: 2540
Rejestracja: 01-02-2013, 20:00
Beczki: 219

Konwersja na 3.2

Post autor: ns » 02-12-2018, 14:25

Ridż pisze:
02-12-2018, 14:17
Bo nie dał nikt w internet plusminus na phpbb3.2.
Ale Ridżu... pewnie łatwo idzie przerobić. To tak, jak nie umiesz to pomoge ale mam warunki. Potrzebuje localhosta i ranga skurwiela musi wrócić.
Obrazek
"Kodi dobry wariat" "cnie?"

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Konwersja na 3.2

Post autor: Tycior » 02-12-2018, 14:26

ns pisze:
02-12-2018, 14:25
ranga skurwiela musi wrócić.
blazna dostaniesz co najwyzej

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20944
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

Konwersja na 3.2

Post autor: Otisek » 02-12-2018, 14:26

Cze skurwiel dej mi moda :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Konwersja na 3.2

Post autor: Tycior » 02-12-2018, 14:27

to jest wtyka z darkw
chuj mu w ryj

ns
Awatar użytkownika


Posty: 2540
Rejestracja: 01-02-2013, 20:00
Beczki: 219

Konwersja na 3.2

Post autor: ns » 02-12-2018, 14:28

Tycior pisze:
02-12-2018, 14:26
ns pisze:
02-12-2018, 14:25
ranga skurwiela musi wrócić.
blazna dostaniesz co najwyzej
Wypierdalaj na pole ty tępy matole... :bambo: Za orke się weź jak na Plebsa przystało
Otisek pisze:
02-12-2018, 14:26
Cze skurwiel dej mi moda :papa2:
Bez łapówki sie nie obejdzie także ten...
Obrazek
"Kodi dobry wariat" "cnie?"

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94658
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Konwersja na 3.2

Post autor: Ridż » 02-12-2018, 14:56

ns pisze:
02-12-2018, 14:25
ranga skurwiela musi wrócić.
Ona jest, tylko nie ma obrazka :qface:
ns pisze:
02-12-2018, 14:25
pewnie łatwo idzie przerobić
Pewnie tak :qface: Nam zależy, by był to moduł a nie modyfikacja kodu jak to bywało w przemku :qface:
Ostatnio zmieniony 02-12-2018, 14:57 przez Ridż, łącznie zmieniany 1 raz.
yes sorry i did

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości