czemu moszna ma vipa?

Prośby / groźby / pytania / zażalenia - wszystko tutaj
Marta
Awatar użytkownika
Grafik

Posty: 11569
Rejestracja: 28-04-2013, 20:18
Lokalizacja: jednak UK>ÓSA
Beczki: 590

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Marta » 01-12-2020, 17:53

skoro ma tylko 112 postów?
ja bym mu zabrał tę rangę do czasu, aż nie wbije 300 postów

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

czemu moszna ma vipa?

Post autor: ziemniak » 01-12-2020, 17:54

I tak kończy się ćpanie leków i zapijanie ich piwkiem :ahus:

Blanta sobie zapal mordo to może z czasem mózg odzyskasz :ahus:

A I o kreatynie nie zapomnij :ahus: pamiętaj 10 Gram dziennie będzie optymalnie polecam jablczan od sfd albo od Olimpu :ahus:
Ostatnio zmieniony 01-12-2020, 18:06 przez ziemniak, łącznie zmieniany 2 razy.

Cartman
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 17462
Rejestracja: 21-04-2013, 16:16
Beczki: 284

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Cartman » 01-12-2020, 22:37

Od Olimpu spoko, od sfd nie próbowałem jeszcze
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł :bambo: ~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
[you] wali konia do anime :fack-off:

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

czemu moszna ma vipa?

Post autor: ziemniak » 01-12-2020, 23:08

Cartman pisze:
01-12-2020, 22:37
Od Olimpu spoko, od sfd nie próbowałem jeszcze
Mam od sfd teraz
Smak na plus
Rozpuszczalnosc też na plus
Cena przystępna pół kilo chyba 13 funa

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122345
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Burak » 02-12-2020, 08:56

I co po tej kreatynie się robi? :major2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

czemu moszna ma vipa?

Post autor: ziemniak » 02-12-2020, 09:32

Prostuje się włosy :ibisz:
Ostatnio zmieniony 02-12-2020, 09:32 przez ziemniak, łącznie zmieniany 1 raz.

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35056
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 743

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Pycior » 02-12-2020, 10:27

Wali konia
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122345
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Burak » 02-12-2020, 11:08

Moszna pisze:
02-12-2020, 09:32
Prostuje się włosy :ibisz:
Kręcą ci się?
Boli mnie co se napiszesz na forze

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

czemu moszna ma vipa?

Post autor: ziemniak » 02-12-2020, 11:10

Na kutasie :stonoga:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122345
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Burak » 02-12-2020, 11:17

Mówiłeś że golisz
Boli mnie co se napiszesz na forze

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

czemu moszna ma vipa?

Post autor: ziemniak » 02-12-2020, 12:38

no gole ale resztki sklejam i zawijam loczki :karol:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122345
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Burak » 02-12-2020, 13:25

Zrób se afro
Boli mnie co se napiszesz na forze

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

czemu moszna ma vipa?

Post autor: ziemniak » 02-12-2020, 13:37

Nie mogę bo jestem rasistą :major2:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122345
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

czemu moszna ma vipa?

Post autor: Burak » 02-12-2020, 13:46

A to tylko murzyni afro mogą mieć? :major:
Boli mnie co se napiszesz na forze

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

czemu moszna ma vipa?

Post autor: ziemniak » 02-12-2020, 14:16

Nie podoba mi się to

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości