jak wyłączacie to tematu nie ma, a jak zostają to można zrobić coś takiego, że jak się najedzie to się zatrzymują albo chociaż zwalniają
pozdrowienia zapierdalajom
pozdrowienia zapierdalajom
zostają? czy wyłączacie?
jak wyłączacie to tematu nie ma, a jak zostają to można zrobić coś takiego, że jak się najedzie to się zatrzymują albo chociaż zwalniają
? Nie wszyscy muszo umieć szybko czytać
nie mówie o sobie 

Re: pozdrowienia zapierdalajom
Nie wcaleJuve17 pisze:nie mówie o sobie
Pytaj ns'a.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Dobre są te pozdrowienia.
Można zawsze przemianować nazwę na coś innego typu "informacje" czy cuś takiego.
Można zawsze przemianować nazwę na coś innego typu "informacje" czy cuś takiego.
HOT NEWS:Kociorz pisze:Dobre są te pozdrowienia.
"Ridż co poruchełeś na śniadanie? - aha, nom"

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
usunięte konto

- Beczki: 1609
wał z kordłyTwojStary pisze:HOT NEWS:Kociorz pisze:Dobre są te pozdrowienia.
"Ridż co poruchełeś na śniadanie? - aha, nom"
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Burek StyleRidż pisze:wał z kordłyTwojStary pisze:"Ridż co poruchełeś na śniadanie? - aha, nom"

Jeden pisze, że za wolno, drugi, że za szybko - znaczy są oksebeng pisze:pozdrowienia są ok, tylko powinny iść szybciej
- ruchańsko
Dobrze są. Z resztą jak ktoś naprawdę chce to przeczyta przy każdej prędkości.lewin pisze:Jeden pisze, że za wolno, drugi, że za szybko - znaczy są oksebeng pisze:pozdrowienia są ok, tylko powinny iść szybciej

Ostatnio zmieniony 04-01-2014, 18:55 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.