Konkurs - najlepsza przeróbka QSPY`ego.
Do wygrania nagrody w formie Diamentów / Beczek
Konkurs - najlepsza przeróbka QSPY`ego.
Witam.
Hmm nie będę się rozpisywał, otóż czy może jakiś szanowny Admin założyć np. w dziale GRAFIKA temat pt. KONKURS - najlepsza przeróbka QSPEGO ?
Termin np. 7 dni - najlepsza przeróbka - WŁASNA nie z internetu z żywca WYGRYWA.
Nagrodami mogą być DIAMENTY jak i BECZKI.
Kto się piszę na taki konkurs, liczę na pozytywną opinię Admina jak i werdykt
Hmm nie będę się rozpisywał, otóż czy może jakiś szanowny Admin założyć np. w dziale GRAFIKA temat pt. KONKURS - najlepsza przeróbka QSPEGO ?
Termin np. 7 dni - najlepsza przeróbka - WŁASNA nie z internetu z żywca WYGRYWA.
Nagrodami mogą być DIAMENTY jak i BECZKI.
Kto się piszę na taki konkurs, liczę na pozytywną opinię Admina jak i werdykt
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
Re: Konkurs - najlepsza przeróbka QSPY`ego.
nagrydy tylko w diamentach beczki sa za bekowe posty (w zabawach co czy posty)
Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
Mogą być diamenty, pytanie czy administracja się na to pisze?
Mogę być sponsorem
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Jak będą chętni to tak
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Chetni na pewno beda : ) Kto by nie chcial wygrac diamentow?
PS. To moze zaloz temat w Graficie ustal TERMIN do kiedy konkurs i reguly konkursu oraz nagrody do zgarniecia
Pozdro
PS. To moze zaloz temat w Graficie ustal TERMIN do kiedy konkurs i reguly konkursu oraz nagrody do zgarniecia
Pozdro
-
Jestemguwnem
moja propozycjanagrody
1. 250 diamentow i medal ziemniaka
2. 200 diamentow i błogosławienstwo administracji
3. szacunek
ps. jestem zainteresowany udziałem. Painta mam wiec mozna działać.
Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
Na jakiej zasadzie będą wybierane najlepsze prace? Ankietą na pewno nie, bo z multi dojebią sobie głosów.
100icki pisze:
Nagrody za:
1 Miejsce - 200 diamentów
2 Miejsce- 100 diamentów
3 Miejsce - 50 diamentów
1 Miejsce - 200 diamentów
2 Miejsce- 100 diamentów
3 Miejsce - 50 diamentów
-
Jestemguwnem
ustalić komisję.Remik pisze:Na jakiej zasadzie będą wybierane najlepsze prace? Ankietą na pewno nie, bo z multi dojebią sobie głosów.
Każdy odda swój głos max. na 1 pracę w temacie założonym przez ciebie np. podając nr. pracy bo prace będą oznaczane numerkami i 1 osoba = 1 post w temacie z nr. i to wszystko żeby było FAIR PLAYRemik pisze:Na jakiej zasadzie będą wybierane najlepsze prace? Ankietą na pewno nie, bo z multi dojebią sobie głosów.
Pomyśli się zaraz.
100icki pisze:
Na chuj zamykasz kmiocie? Przeca skurwiel ma coś do powiedzenia, hę?
Sprawa wygląda tak:
- Nagrody, a raczej wysokość do ustalenia
- W komisji będę ja, Remik, Burek i Kanzas
- Na pewno nie będą brane pod uwagę zdolności graficzne tylko sam pomysł, bo równie dobrze największe arcydzieło może mieć gównianą wartość, wcale a wcale śmieszną.
- Termin rozpoczęcia i zakończenia konkursu ustala Remik, niech ma tą przyjemność założenia tematu
Temat pozostawiam otwarty, bo różne propozycje dotyczące konkursu mogą paść... Nawet na nie liczę.
Pozdrawiam,
niezły skurwiel
Sprawa wygląda tak:
- Na pewno nie będą brane pod uwagę zdolności graficzne tylko sam pomysł, bo równie dobrze największe arcydzieło może mieć gównianą wartość, wcale a wcale śmieszną.
- Termin rozpoczęcia i zakończenia konkursu ustala Remik, niech ma tą przyjemność założenia tematu
Temat pozostawiam otwarty, bo różne propozycje dotyczące konkursu mogą paść... Nawet na nie liczę.
Pozdrawiam,
niezły skurwiel
Ostatnio zmieniony 25-04-2013, 23:31 przez ns, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kodi dobry wariat" "cnie?"
http://bugwie.com.pl/viewtopic.php?p=7747#7747ns pisze:Na chuj zamykasz kmiocie? Przeca skurwiel ma coś do powiedzenia, hę?
Sprawa wygląda tak:
Pozdrawiam,
niezły skurwiel
Zedytuj i git
100icki pisze: