Bo kurier to pizda,nie?
Re: Bo kurier to pizda,nie?
w dhl DO MNIE OSTATNIO DO DOMOFONU DZWONIŁ, A W DRZWIACH SIĘ NIE POJAWIŁ. DOPIERO 5 DNI POTEM RACZYŁ SIĘ ZJAWIĆ.
sory caps był
sory caps był

w chuja leca co raz bardziej
kiedys zaden sie nie zjawil, a potem dzwonil z pretensja ze nikogo nie bylo i jutro bedzie musial specjalnie do mnie jechac
kiedys zaden sie nie zjawil, a potem dzwonil z pretensja ze nikogo nie bylo i jutro bedzie musial specjalnie do mnie jechac

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
no i chuj, za to mu płacą więc o chuj złamasowi chodzi?TwojStary pisze:w chuja leca co raz bardziej
Jaki klient taka przeprowadzana usługa. Ciesz się że ci w ogóle przywiózł.
kto z bugwie pracuje w siodemce? 

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Przyjmijmy, że jesteś kurierem i masz paczkę do Remigiusza Wiktora Nosalika.
Co robisz?
Co robisz?

Pewnie otwieram,zawartość biere sobie,potem zatrzymuje się w lesie sram do paczki,zaklejam taśmą i dostarczam 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Patrzę na wartość paczki i zastanawiam się ilu frajerów na dw musiał wydymać, żeby ją sobie zamówić.TwojStary pisze:Przyjmijmy, że jesteś kurierem i masz paczkę do Remigiusza Wiktora Nosalika.
Co robisz?

Ostatnio zmieniony 02-10-2014, 01:50 przez Pebl, łącznie zmieniany 1 raz.
To się zgadzapebl pisze:Patrzę na wartość paczki i zastanawiam się ilu frajerów na dw musiał wydymać, żeby ją sobie zamówić.TwojStary pisze:Przyjmijmy, że jesteś kurierem i masz paczkę do Remigiusza Wiktora Nosalika.
Co robisz?