Jpopsuki dobrym trakerem do chińskich muzyczek jest (J/KPop głównie). Interview dla polaków zbanowany chyba (przynajmniej kiedyś był). Poza tym, siedzieć kilka godzin przed kompem, żeby św. moderacja zechciała ruszyć swój tyłek i napisać do mnie, to wole na Soulseeku siedzieć.Boltex pisze:Burak, wysokie ratio o niczym nie świadczyNa tym chujstwie pewnie w chuj freelechow jest. Tracker mi znany, ale konta nie miałem bo syf. Na WCD tylko staffpacki sa free(3-4 razy do roku wypuszczaja) Próbowałeś przez wywiad na ircu?
Albumu jednego szukam
DIAXY DOM
Re: Albumu jednego szukam
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Wbiłem na #what.cd-interviewprep i się dowiedziałem, że Polska nie ma już bana na wywiad. ![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)
![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)
Nikt Ci nie kazał wchodzić z polskiego IPBurak pisze:Wbiłem na #what.cd-interviewprep i się dowiedziałem, że Polska nie ma już bana na wywiad.

Bolec Phierdolec 

Speedtest zrobiłbym z proxy?Boltex pisze:Nikt Ci nie kazał wchodzić z polskiego IPBurak pisze:Wbiłem na #what.cd-interviewprep i się dowiedziałem, że Polska nie ma już bana na wywiad.

Nikt Ci nie każe używać proxy.Burak pisze:Speedtest zrobiłbym z proxy?Boltex pisze:Nikt Ci nie kazał wchodzić z polskiego IPBurak pisze:Wbiłem na #what.cd-interviewprep i się dowiedziałem, że Polska nie ma już bana na wywiad.
Bolec Phierdolec 

To jak miałem to zrobić?
W nocy zrobię speedtesta, żeby lepiej wyszedł.

VPN, albo napisz do znajomych niech Ci zrobią swójBurak pisze:To jak miałem to zrobić?

Bolec Phierdolec 

Na speedteście widać nazwę ISP, jak porównają do hosta z irca, to dupa.Boltex pisze:VPN, albo napisz do znajomych niech Ci zrobią swójBurak pisze:To jak miałem to zrobić?

wiem, ale może nie skapują
, albo przez shella jak masz to możesz też spróbować 

Bolec Phierdolec 

Z tego co czytałem (log z wywiadu jednego), to pytają się, czy jesteśmy tera na internecie domowym.Boltex pisze:wiem, ale może nie skapują, albo przez shella jak masz to możesz też spróbować
Ogólnie pytania strasznie proste. Boltex, ty dostałeś zapro, czy też przez interview?detemps 3. Are you on your home connection currently?
Ja dostałem zapro, ale gdy dostałem disable musialem przejść przez wywiad no i odbanowali 

Bolec Phierdolec 

Pierwszy w kolejce czeka już ~15 godzin... Ja jestem 5ty, z czasem 6h. Hehehe... 

Ja czekałem ponad tydzień
Za parę tyg. wbijam na pedros tam to jest totalny rozpierdol, miazga najlepszy muzyczny tracker i w chuj perfect flaców.

Ostatnio zmieniony 06-09-2013, 20:41 przez Bolec, łącznie zmieniany 2 razy.
Bolec Phierdolec 

Lel-Global- [lenrek] Tracker will be down for a brief period of time. We'll have it back up as soon as possible.
Napisali do mnie ~20 minut po tym, jak poszedłem spać... 
Tera 4 w kolejce, 2 godziny.

Tera 4 w kolejce, 2 godziny.