myszka mi nie klikocze

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138090
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 25-02-2016, 19:59

jak w temacie, scroll niby dziala, ale jak wciskam to nic i lewy czasem robi se podwójny klik...
dziekuje, zamykam
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112965
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1652

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 25-02-2016, 20:00

Też tak mam ze scrollem, musisz z tym żyć niestety.
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138090
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 25-02-2016, 20:02

czym teraz mam otwierać strony w nowej karcie?
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105792
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Ridż » 25-02-2016, 20:07

kup nową myszkę
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112965
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1652

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 25-02-2016, 20:07

Ja robię PPM -> otwórz w nowej karcie, możesz też Ctrl+Lewy na kilku.
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138090
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 25-02-2016, 20:11

Ridż pisze:kup nową myszkę
ee tam... od biedy mam w szufladzie jakas na baterie
Burak pisze:Ja robię PPM -> otwórz w nowej karcie, możesz też Ctrl+Lewy na kilku.
niby tak, ale fchuj dłuzej to
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138090
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 28-02-2016, 18:51

Już klikocze, sama się naprawiła :ok:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112965
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1652

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 28-02-2016, 18:54

To fajnie masz, bo moja nadal nie działa :|
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138090
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 28-02-2016, 18:55

Zacząłem napierdalać kółkiem z 30x na sekunde aż zaskoczyło i se działa. Polecam sposób
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112965
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1652

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 28-02-2016, 18:57

Boje się, że moja wtedy całkiem się rozsypie :|

W sumie mam działającą myszkę, ale nie chce mi się jej podłączać
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Jester » 29-02-2016, 18:10

U mnie czasem lewy przycisk sam się klika. Wirusy? :lol2:

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 43674
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1140

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Finczy » 29-02-2016, 23:22

Może myszka foszka strzeliła?

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Jester » 29-02-2016, 23:45

U ciebie?

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 43674
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1140

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Finczy » 01-03-2016, 10:09

Piszę o Tobie przecież.

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Jester » 01-03-2016, 17:25

Zgrywam się. :shy:

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 43674
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1140

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Finczy » 01-03-2016, 23:27

Bo pociągnę za włosy i będzie bolało :fack-off:

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości