myszka mi nie klikocze

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 25-02-2016, 19:59

jak w temacie, scroll niby dziala, ale jak wciskam to nic i lewy czasem robi se podwójny klik...
dziekuje, zamykam

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 25-02-2016, 20:00

Też tak mam ze scrollem, musisz z tym żyć niestety.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 25-02-2016, 20:02

czym teraz mam otwierać strony w nowej karcie?

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93507
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1103

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Ridż » 25-02-2016, 20:07

kup nową myszkę
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 25-02-2016, 20:07

Ja robię PPM -> otwórz w nowej karcie, możesz też Ctrl+Lewy na kilku.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 25-02-2016, 20:11

Ridż pisze:kup nową myszkę
ee tam... od biedy mam w szufladzie jakas na baterie
Burak pisze:Ja robię PPM -> otwórz w nowej karcie, możesz też Ctrl+Lewy na kilku.
niby tak, ale fchuj dłuzej to

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 28-02-2016, 18:51

Już klikocze, sama się naprawiła :ok:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 28-02-2016, 18:54

To fajnie masz, bo moja nadal nie działa :|
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 28-02-2016, 18:55

Zacząłem napierdalać kółkiem z 30x na sekunde aż zaskoczyło i se działa. Polecam sposób

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 28-02-2016, 18:57

Boje się, że moja wtedy całkiem się rozsypie :|

W sumie mam działającą myszkę, ale nie chce mi się jej podłączać
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Jester » 29-02-2016, 18:10

U mnie czasem lewy przycisk sam się klika. Wirusy? :lol2:

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Finczy » 29-02-2016, 23:22

Może myszka foszka strzeliła?

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Jester » 29-02-2016, 23:45

U ciebie?

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Finczy » 01-03-2016, 10:09

Piszę o Tobie przecież.

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Jester » 01-03-2016, 17:25

Zgrywam się. :shy:

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Finczy » 01-03-2016, 23:27

Bo pociągnę za włosy i będzie bolało :fack-off:

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości