myszka mi nie klikocze

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: myszka mi nie klikocze

Post autor: Jester » 02-03-2016, 13:59

Skąd ta pewność, że nadal mam włosy? :letssin:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 20-06-2018, 15:09

naprawilo sie samo :major:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 20-06-2018, 18:50

A dalej masz tą gejmingową?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 21-06-2018, 12:10

tak, tę samą

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 21-06-2018, 12:54

To weź ją wypierdol do kosza i kup se jakąś normalną.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 21-06-2018, 13:15

mam lodżite ale nie uzywam

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 21-06-2018, 18:53

Lodżitek lepszy.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 22-06-2018, 11:36

zowie lepsza

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 22-06-2018, 12:20

I się psuje co chwile :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 22-06-2018, 12:33

jakie co chwile? raz i to przez matke :papa:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 22-06-2018, 12:37

Tak, zwalaj winę na nią, a nie na słabą myszkę :norek:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 22-06-2018, 12:43

sam jestes slaby :major3:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 20-09-2018, 15:13

scroll mi teraz podwojnie otwiera tematy :cosiek:

solkrallis
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1199
Rejestracja: 12-08-2018, 13:21
Beczki: 50

myszka mi nie klikocze

Post autor: solkrallis » 20-09-2018, 17:23

podmień jutro w robocie, Ty będziesz mieć nową w domu a oni Ci kupią do pracy :polak:
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17280
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

myszka mi nie klikocze

Post autor: Otisek » 20-09-2018, 17:42

Nie kupia mu przejebal sobie u informatyka teraz to najwyżej kulkowa dostanie.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110182
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 20-09-2018, 18:31

solkrallis pisze: a oni Ci kupią do pracy
kupią xD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości