myszka mi nie klikocze

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36209
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 786

myszka mi nie klikocze

Post autor: pawian » 30-11-2018, 22:36

Burak pisze:
30-11-2018, 09:50
>prawym
>otwórz w nowej karcie
mam nadzieje ze to zart :papa2:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 30-11-2018, 22:39

pawian pisze:
30-11-2018, 22:36
mam nadzieje ze to zart
Tak robię odkąd zjebał mi się scroll, a teraz kupiłem myszkę z hyperscrollem i niewygodnie się naciska środkowy przycisk.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36209
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 786

myszka mi nie klikocze

Post autor: pawian » 30-11-2018, 22:41

jakby mi sie zjebalo klikniecie scrollem to od razu myszka w kosz i czekalbym na kuriera :qface:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 30-11-2018, 22:42

Ja się przyzwyczaiłem tak i teraz jak mam normalną myszkę w dłoni klikanie scrollem żeby otworzyć link w nowej karcie jest dla mnie niewygodne xD
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36209
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 786

myszka mi nie klikocze

Post autor: pawian » 30-11-2018, 22:58

Burak pisze:
30-11-2018, 22:42
Ja się przyzwyczaiłem tak i teraz jak mam normalną myszkę w dłoni klikanie scrollem żeby otworzyć link w nowej karcie jest dla mnie niewygodne xD
współczuję :duda2:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 30-11-2018, 23:05

A ja nie narzekam, fajnie jest.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 19567
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 601

myszka mi nie klikocze

Post autor: Otisek » 01-12-2018, 09:44

Burak pisze:
30-11-2018, 23:05
A ja nie narzekam, fajnie jest.
Wmawiasz sobie ze jest dobrze ale tak nie jest
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36209
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 786

myszka mi nie klikocze

Post autor: pawian » 01-12-2018, 17:37

Otisek pisze:
01-12-2018, 09:44
Burak pisze:
30-11-2018, 23:05
A ja nie narzekam, fajnie jest.
Wmawiasz sobie ze jest dobrze ale tak nie jest
tez mi sie tak wydaje :polak2:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 01-12-2018, 17:42

Naprawdę wolę używać prawego przycisku myszy teraz :stonoga:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113543
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 01-12-2018, 17:42

znowu mi otwiera 2x

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

myszka mi nie klikocze

Post autor: Burak » 01-12-2018, 18:55

Kup nową myszkę :duda3:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113543
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 01-12-2018, 18:59

daj kase

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36209
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 786

myszka mi nie klikocze

Post autor: pawian » 02-12-2018, 00:47

Tycior pisze:
01-12-2018, 18:59
daj kase
przeciez masz
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113543
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 02-12-2018, 11:00

wydalem na ćpanie

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113543
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

myszka mi nie klikocze

Post autor: Tycior » 09-04-2019, 07:10

Kupiłem sobie myszke nateca, bezprzwodową, w ogole nie słychać kliku :qface:
z jednej strony fajne a z drugiej, nie jestem pewny czy kliknąłem :testo:

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 19567
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 601

myszka mi nie klikocze

Post autor: Otisek » 09-04-2019, 11:14

To kliknij dwa razy dla pewności :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość