przerzutka z yandex

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 115725
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1103

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:50

Jak widać nie

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98781
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 22:50

I on jest adminem BW ehh :|

Zaraz tobie chyba go dam.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94322
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 01-12-2016, 22:51

Burak pisze: Swoją drogą, to czemu Ridż nie działa ci pobieranie z yandexa? Co wyświetla?
Klikam przycisk DOWNLOAD i nic sie nie dzieje.


proboje enty raz naprawic ten tablet, ciagle licze, ze dam rade
jestem retro jak gothic

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

przerzutka z yandex

Post autor: Jester » 01-12-2016, 22:51

Liczę na ciebie.

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

przerzutka z yandex

Post autor: Kalasznikow » 01-12-2016, 22:51

Tycior pisze: a potem ze burak prowadzi chujowe forum
A pycior na nim siedzi i daje po sobie jechac jak po burej suce xD
Gowno swietego ojca

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98781
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 22:52

Ridż pisze: Klikam przycisk DOWNLOAD i nic sie nie dzieje.
Może adblocka czy tam innego Noscripta wyłącz?

Swoją drogą to jakiś debil to wrzucił bo mógł w zipie czy innym rarze to wrzucić. Nie dość, że byłby mniejszy rozmiar, to byłby też dobry test na to czy pobrało się bez problemów.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 115725
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1103

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:52

Czekam na admina

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98781
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 22:52

To się nie doczekasz, bo Ridż odpisał.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 115725
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1103

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:53

To się pierdol

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94322
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 01-12-2016, 22:53

Burak pisze: Może adblocka czy tam innego Noscripta wyłącz?
w chromium czy vivaldi nie mam zadnych dodatkow i dalej nie dziala
Maxine Caulfield pisze: Liczę na ciebie.
no jakos nie smiga bo sie recovery nie chce wlaczyc :/
jestem retro jak gothic

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

przerzutka z yandex

Post autor: Jester » 01-12-2016, 22:55

To szkoda :(

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 115725
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1103

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:55

Wgraj twrp po adb :qface:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94322
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 01-12-2016, 23:02

Tycior pisze: Wgraj twrp po adb :qface:
komp pod windowsem nie widzial tabletu
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 115725
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1103

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 23:29

No to zdechł

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98781
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 23:35

Ridż pisze:
Tycior pisze: Wgraj twrp po adb :qface:
komp pod windowsem nie widzial tabletu
A pod linuxem widzi? :bambo:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94322
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 02-12-2016, 00:35

nie wiem nic nie pika
jestem retro jak gothic

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości