przerzutka z yandex

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:50

Jak widać nie
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 22:50

I on jest adminem BW ehh :|

Zaraz tobie chyba go dam.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 01-12-2016, 22:51

Burak pisze: Swoją drogą, to czemu Ridż nie działa ci pobieranie z yandexa? Co wyświetla?
Klikam przycisk DOWNLOAD i nic sie nie dzieje.


proboje enty raz naprawic ten tablet, ciagle licze, ze dam rade
Obrazek

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

przerzutka z yandex

Post autor: Jester » 01-12-2016, 22:51

Liczę na ciebie.

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

przerzutka z yandex

Post autor: Kalasznikow » 01-12-2016, 22:51

Tycior pisze: a potem ze burak prowadzi chujowe forum
A pycior na nim siedzi i daje po sobie jechac jak po burej suce xD
Gowno swietego ojca

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 22:52

Ridż pisze: Klikam przycisk DOWNLOAD i nic sie nie dzieje.
Może adblocka czy tam innego Noscripta wyłącz?

Swoją drogą to jakiś debil to wrzucił bo mógł w zipie czy innym rarze to wrzucić. Nie dość, że byłby mniejszy rozmiar, to byłby też dobry test na to czy pobrało się bez problemów.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:52

Czekam na admina
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 22:52

To się nie doczekasz, bo Ridż odpisał.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:53

To się pierdol
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 01-12-2016, 22:53

Burak pisze: Może adblocka czy tam innego Noscripta wyłącz?
w chromium czy vivaldi nie mam zadnych dodatkow i dalej nie dziala
Maxine Caulfield pisze: Liczę na ciebie.
no jakos nie smiga bo sie recovery nie chce wlaczyc :/
Obrazek

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

przerzutka z yandex

Post autor: Jester » 01-12-2016, 22:55

To szkoda :(

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 22:55

Wgraj twrp po adb :qface:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 01-12-2016, 23:02

Tycior pisze: Wgraj twrp po adb :qface:
komp pod windowsem nie widzial tabletu
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

przerzutka z yandex

Post autor: Tycior » 01-12-2016, 23:29

No to zdechł
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

przerzutka z yandex

Post autor: Burak » 01-12-2016, 23:35

Ridż pisze:
Tycior pisze: Wgraj twrp po adb :qface:
komp pod windowsem nie widzial tabletu
A pod linuxem widzi? :bambo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

przerzutka z yandex

Post autor: Ridż » 02-12-2016, 00:35

nie wiem nic nie pika
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Burak i 0 gości