Problem z monitoringiem

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 08:09

Sprawa jest prosta:

1 monitor podłączony pod GTXa
2 monitor podłączony pod integre intela

Ustawione - rozszerzanie ekranu (nie duplikat)

Na jednym monitorku mam firefoxa, ale na drugim nie moge odpalic, bo wtedy jakbym drugi raz odpalil na pierwszym monitorku.
A np. mój komputer moge niezaleznie odpalić tu i tu. Z przeglądarka tak nie dziala, czemu? :polak:
Ostatnio zmieniony 21-11-2018, 08:10 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16657
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 09:16

A co nie możesz przeciągnąć przeglądarki na drugi monitor? Takie to trudne :cosiek:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 09:38

kurwa mac, nigdy nie mialem 2 monitorow :papa2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Problem z monitoringiem

Post autor: Burak » 21-11-2018, 11:20

Tam gdzie ustawiasz rozdzielczość możesz se wybrać domyślny monitor na ktorym będzie otwierać nowe okna z tego co pamiętam.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 12:23

Burak pisze: Tam gdzie ustawiasz rozdzielczość możesz se wybrać domyślny monitor na ktorym będzie otwierać nowe okna z tego co pamiętam.
to ja wiem, ale chcialbym odpalac firefoxa na dwoch monitorach a odpala na jednym
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16657
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 12:26

Jesteś dziwnym Tyciorem :cosiek:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 12:29

Bo co? :papa2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16657
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 13:39

Burakow 100
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89420
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1057

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 14:34

To przeciągnij drugie okno firefoxa na drugi monitor.
Windows 10 to widze super obsluga wielu monitorów :lewin: Na looniksie nie ma problemów :lewin:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 14:39

Ridż pisze: Windows 10 to widze super obsluga wielu monitorów
czego ty kurwa juz panikujesz :papa: moze ma jakies opcje, ale nie znam sie na obsludze 2 monitorow
dziala

Obrazek
Ostatnio zmieniony 21-11-2018, 14:40 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89420
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1057

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 14:42

Po co tak rozciągać okno? :qface:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 14:43

no kazaliscie mi przeciagnac :karol2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16657
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 15:00

Ale dzban :karol:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 16:04

nie rozumiem :major:

//
dobra, juz rozumiem :papa2: :papa2:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 21-11-2018, 16:11 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89420
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1057

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 16:16

beka z tyciora :lewin: :lewin: :lewin: :lewin: :lewin:
przeciągać to nie rozciągać :qface:
Ostatnio zmieniony 21-11-2018, 16:17 przez Ridż, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 16:20

Ridż pisze: przeciągać to nie rozciągać
dobra cicho tam :karol:
nie moge na drugim monitorku gier odpalac, bo leci z grafiki intela :testo:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości