Problem z monitoringiem

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 16:21

kup se lepsze kable
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106485
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 16:25

widac jak czytasz posty :major:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 16:29

czytam od najnowszych
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106485
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 16:30

to zmien taktyke, bo nie wiesz co sie dzieje na forum
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16652
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 16:33

Dokup sobie przejściowke i podlac pod kartę :polak2:
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 16:34

wiem, ze cable kupiles, bo pisales mi na snapie, ale po prostu musialem napisac post na temat
Otisek pisze: przejściowke
przejsciowka z vga na cyfrowe dalej bedzie dawac chujowy obraz :qface:
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16652
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 16:36

Jemu to wystarczy :kurski:
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 16:41

jak jest slepy to moze
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16652
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 16:41

Jego karta ma hdmi?
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 16:44

gtx960 powinno miec hdmi a nawet displayport
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16652
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 16:45

To co za problem?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106485
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 16:52

Otisek pisze: Dokup sobie przejściowke i podlac pod kartę
kupilem kabel DVI-DVI, bo żaden monitor nie ma hdmi
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16652
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 16:56

Ostatnio zmieniony 21-11-2018, 16:58 przez Otisek, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106485
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Problem z monitoringiem

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 16:58

Otisek pisze: A przejściówka dvi hdmi?
ale po co? przeciez dvi też cyfrowe
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16652
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Problem z monitoringiem

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 17:00

To które gniazdo zajmuje pierwszy monitor? :karol2:
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z monitoringiem

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 17:00

ja mam kabel hdmi - dvi przy monitorze firmy lenovo i jest fajnie.
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości