Nie mam biosu

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 17:04

Chce wejść do biosu, ale nie moge.
Ani na jednym ani na drugim monitorze sie nie wyświetla... uruchamiają sie dopiero na "Zapraszamy"
Co robicz :major:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 17:06

To ten słynny Fast Boot :kurski:

Trzymaj wciśnięty przycisk od biosu przed włączeniem komputerka
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 17:09

ok ide sprawdzic :karol:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89420
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1056

Nie mam biosu

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 17:22

Bo masz UEFI :qface:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 17:23

Ridż pisze:
24-11-2018, 17:22
UEFI
Skurwysyn, po co to gówno żyje?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89420
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1056

Nie mam biosu

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 17:25

Burak pisze:
24-11-2018, 17:23
Ridż pisze:
24-11-2018, 17:22
UEFI
Skurwysyn, po co to gówno żyje?
Czemu skurwysyn?
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 17:30

Bo jest zjebany :papa2:

Legacy BIOS był najlepszy.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16657
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Nie mam biosu

Post autor: Otisek » 24-11-2018, 17:58

Uefi dobre jest
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 18:43

chuj w dupe burakowi, musialem komputer rozbierac :papa2: :papa2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 18:45

Niby co ci zrobiłem? :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 18:51

kazales mi trzymać del podczas uruchamiania
najpierw mi wentyaltor zaczal napierdalc na 100% a potem zgasl i juz nic nie bylo widać.
Musialem bios resetowac
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 18:52

Nie moja wina, tak się wchodzi :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 18:53

jak mi jebnie system to nawet nic nie zrobie, bo nadal nie widze biosu :major2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 18:55

A z Windowsa próbowałeś wejść?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106516
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 18:56

no musze bootowanie ustawic jakbym chcial z pendrive odpalic
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 18:57

To wejdź z Windowsa i priorytet ustaw
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości