Nie mam biosu

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120306
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1154

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 18:58

Burak pisze:
24-11-2018, 18:57
To wejdź z Windowsa i priorytet ustaw
że niby jak?

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101436
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1503

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 19:05

Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120306
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1154

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 19:07

Zajebiscie znowu nie mam obrazu 🙄
Ja pierdole

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97438
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1158

Nie mam biosu

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 19:13

To niezły komputer.
stary dionizy nie żyje

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101436
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1503

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 19:16

Tycior pisze:
24-11-2018, 19:07
Zajebiscie znowu nie mam obrazu 🙄
Ja pierdole
Może ci się płyta pierdoli? Mnie za niedługo czeka wymiana bo gówno jebane AsRock się jebie
Ostatnio zmieniony 24-11-2018, 19:16 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120306
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1154

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 19:22

Zaraz to wypierdole w pizdu przez okno

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 40549
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1069

Nie mam biosu

Post autor: Finczy » 24-11-2018, 20:03

Nie wypierdolisz.
-

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120306
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1154

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 20:04

dziala :marian:

Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97438
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1158

Nie mam biosu

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 20:05

Gratulacje :qface:
stary dionizy nie żyje

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 40549
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1069

Nie mam biosu

Post autor: Finczy » 24-11-2018, 20:10

Bravo! Pewnie znalazł na klawiaturze przycisk DELETE :bambo: :bambo:
-

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120306
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1154

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 20:13

no niezbyt

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101436
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1503

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 20:14

To co zrobiłeś?
Obrazek

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 40549
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1069

Nie mam biosu

Post autor: Finczy » 24-11-2018, 20:15

Pewnie sąsiada informatyka zawołał.
-

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120306
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1154

Nie mam biosu

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 20:15

tak, tego od kaszanki

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101436
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1503

Nie mam biosu

Post autor: Burak » 24-11-2018, 20:16

A ten znalazł na klawiaturze przycisk Delete
Obrazek

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 40549
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1069

Nie mam biosu

Post autor: Finczy » 24-11-2018, 20:16

Pssst! Hej, Tycior. Delete jest nad strzałkami :klocuch:
-

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości