Pytanie mam

moze mondre moze nie niewiem

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7650
Rejestracja: 28-01-2013, 15:22
Beczki: 444

Pytanie mam

Post autor: Zendikar » 02-12-2018, 19:27

Halo, chciałbym sobie wzmacniacz wi fi kupić, bo mi nie łapie w całym domu, warto to to czy pic na wodu?
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Ratownik
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 918
Rejestracja: 13-05-2013, 17:04
Beczki: 30

Pytanie mam

Post autor: Ratownik » 02-12-2018, 19:29

Ja kupiłem kiedyś od xiaomi za 30 zł, zasięg powiększa (ale prędkości spadają)
Ogólnie to bym Ci mógł te gówienko za darmo wysłać, bo zmieniłem neta, router i już problemu nie mam ale nie wiem czy mi się chce xD

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 40549
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1069

Pytanie mam

Post autor: Finczy » 02-12-2018, 20:11

Zendikar pisze:
02-12-2018, 19:27
, chciałbym sobie wzmacniacz wi fi kupić
Pozwalam. Kup sobie.
-

rezaxiton
VIP

Posty: 351
Rejestracja: 12-08-2018, 21:45
Beczki: 3

Pytanie mam

Post autor: rezaxiton » 02-12-2018, 20:28

Nie warto, ale możesz kupić

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101436
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1503

Pytanie mam

Post autor: Burak » 02-12-2018, 23:41

Co za router/dom masz że nie łapie? :major2:
Obrazek

Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7650
Rejestracja: 28-01-2013, 15:22
Beczki: 444

Pytanie mam

Post autor: Zendikar » 03-12-2018, 10:51

Burak pisze:
02-12-2018, 23:41
Co za router/dom masz że nie łapie?

Chujowy chiński jakiś od dostawcy : |
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97438
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1158

Pytanie mam

Post autor: Ridż » 03-12-2018, 10:57

Ciekawe czy wzmacniak WiFi od Xiaomi to dobry byznes :lewin:
stary dionizy nie żyje

Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7650
Rejestracja: 28-01-2013, 15:22
Beczki: 444

Pytanie mam

Post autor: Zendikar » 03-12-2018, 14:15

Chuja, olałem temad. :bambo:
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 40549
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1069

Pytanie mam

Post autor: Finczy » 03-12-2018, 16:36

Sika na monitor :cosiek:
-

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101436
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1503

Pytanie mam

Post autor: Burak » 03-12-2018, 21:14

Zendikar pisze:
03-12-2018, 10:51
Burak pisze:
02-12-2018, 23:41
Co za router/dom masz że nie łapie?

Chujowy chiński jakiś od dostawcy : |
Ale dom czy router? :major2:
Obrazek

Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7650
Rejestracja: 28-01-2013, 15:22
Beczki: 444

Pytanie mam

Post autor: Zendikar » 03-12-2018, 21:19

Dom i router
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101436
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1503

Pytanie mam

Post autor: Burak » 06-12-2018, 23:02

Zendikar pisze:
03-12-2018, 21:19
Dom i router
To nie pomogę.
Obrazek

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 40549
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1069

Pytanie mam

Post autor: Finczy » 06-12-2018, 23:44

Możesz mu wybudować nowy dom :klocuch:
-

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości