Słabe wifi

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:02

Czemu mi na lapku tyko tyle wyciska na telefonie mam 60mb prawie? :meksyk:

Obrazek
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

Słabe wifi

Post autor: Burak » 09-05-2019, 19:07

Może na telefonie masz 5GHz, a w lapku tylko 2.4?
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:08

wyłączyłem całkowicie 2,4GHz i połączyło mnie z 5GHz

Tu jakieś właściwości jakby było przydatne

Obrazek
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

Słabe wifi

Post autor: Burak » 09-05-2019, 19:09

Ań ań, a nie było tam drugiej sieci FunBox2-A555/5Ghz czy jakoś tak?
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:10

Nie, jest tylko jedna
Tak jakby połączyło w standardzie A a nie N :konon2:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 19:14

moze nie masz karty z enką
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:15

Obrazek
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

Słabe wifi

Post autor: Burak » 09-05-2019, 19:15

Sterowniki masz Windowsowe czy doinstalowywałeś producenta?
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:15

ze strony producenta
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 19:17

Ja mam Windowsowe i wsio działa :qface:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:18

w necie piszą, żeby włączyć kanał 40hz, ale na telefonie dziala normalnie :polak:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

Słabe wifi

Post autor: Burak » 09-05-2019, 19:18

To nie wiem, jak pomogłem daj plusa.

I sprawdź na telefonie czy na pewno nie ma drugiej sieci, w Rzeszowie pożyczam internet od sąsiada i ma dwie sieci FUNBOX-cośtam i FUNBOX-cośtam/5GHZ :major:
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 19:19

ja mam funboksa tego pionowego, chyba jedynke i wsio działa jak trzeba
mam nadzieje ze pomoglem :tycior:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:20

Burak pisze:
09-05-2019, 19:18
prawdź na telefonie czy na pewno nie ma drugiej siec
Obrazek
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

Słabe wifi

Post autor: Burak » 09-05-2019, 19:21

A odłącz telefon i wtedy sprawdź :major:
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:22

Burak pisze:
09-05-2019, 19:21
A odłącz telefon i wtedy sprawdź :major:
bez zmian

Obrazek
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości