Słabe wifi

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105830
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 19:27

zmien karte sieciowa na lepsza :qface:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:28

informatycy z dupy, nawet nie pomogą :karol2:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105830
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 19:31

Nigdy nie miałem takiego problemu, to jak mam pomóc z rozwiązaniem? :qface:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:32

speyfikacja karty mowi, że obsłuży 800mb

Obrazek
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105830
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 19:34

phpBB [media]

phpBB [media]

szukanie rozwiazan po angielsku najlepsze
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:42

nie pomoglo :meksyk:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105830
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 19:42

Aha to sory :qface:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 19:48

sam naprawilem :papa:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 09-05-2019, 20:04 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 32163
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 718

Słabe wifi

Post autor: Otisek » 09-05-2019, 20:08

Jak to zrobiłeś :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 20:10

Jestem lepszym informatykiem niż oni :major:
Zmieniłem zabezpieczenia z WPA2 Mixed na WPA2 AES
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105830
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Słabe wifi

Post autor: Ridż » 09-05-2019, 20:37

To tak bezsensowna zmiana, że nie wiem czemu to podziałało :qface:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 09-05-2019, 20:43

tak wyczytalem w internecie i pomoglo :tycior:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 21-03-2020, 12:21

Burak, no eleganckie wifi, z 10 bloków chyba łapie sieci

phpBB [media]
Ostatnio zmieniony 21-03-2020, 12:23 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 113000
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1653

Słabe wifi

Post autor: Burak » 21-03-2020, 12:24

To nieźle sieciami nasrane tam masz. Pewnie dlatego tylko 60MB
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138106
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Słabe wifi

Post autor: Tycior » 21-03-2020, 12:26

Burak pisze:
21-03-2020, 12:24
To nieźle sieciami nasrane tam masz
a ty moze nie masz :papa:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 113000
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1653

Słabe wifi

Post autor: Burak » 21-03-2020, 12:48

No nie mam
Spoiler
Pokaż
Obrazek
Obrazek
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość