komp

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116884
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1690

komp

Post autor: Burak » 02-10-2020, 08:25

Jakbym miał kasę, to i tak bym nie wymienił :karol:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143749
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1386

komp

Post autor: Tycior » 02-10-2020, 08:26

A jak się spali to co wtedy? Tez nie będziesz czuć potrzeby zmiany? :ibisz:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116884
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1690

komp

Post autor: Burak » 02-10-2020, 08:26

A jak myślisz? :meksyk:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143749
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1386

komp

Post autor: Tycior » 02-10-2020, 08:28

Myśle ze będziesz na tablecie siedział :karol:

buraczek
User

Posty: 168
Rejestracja: 10-09-2020, 16:49

komp

Post autor: buraczek » 02-10-2020, 14:27

jak wlaczam kompa to pojawia sie cpu fam error od jakiegos czasu :qface:
prosze mi to naprawic

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29365
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 178

komp

Post autor: Jester » 03-10-2020, 11:26

Daj screens.

buraczek
User

Posty: 168
Rejestracja: 10-09-2020, 16:49

komp

Post autor: buraczek » 03-10-2020, 11:39

Zrobię zdjęcie zaraz :ibisz:
Teraz działa
Co jakiś czas się to pojawia a potem jest ok :karol:
Ostatnio zmieniony 03-10-2020, 11:41 przez buraczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34041
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 732

komp

Post autor: Pycior » 03-10-2020, 12:41

Oberfuhrer Cosiek pisze:
30-09-2020, 17:52
Jester pisze:
29-09-2020, 16:45
Dopiero co kupiłem ten :papa2: Jakiego masz kompa coś?
Jester pisze:
29-09-2020, 16:47
A może białego? :polak2: Jak na POLAKA przystało :polak2: Jakie masz podzespoły Coś?
Stacjonarka:

CPU: Intel(R) Core™ i7-8700K Six Core OC 4.70 GHz 12MB Cache
RAM: 32GB (4x8GB) DDR4/3200mhz Dual Channel Memory (Corsair Vengeance LPX w/Heat Spreader)
K.G: Asus Prime Z370-P INTEL Z370 Chipset
GPU: MSI GeForce(R) GTX 1070 8GB
Chłód: Cooler Master Seidon 240V High Performance Liquid Cooling system
w/ 240mm Radiator

i tam dyski SSD i HDD

Mam też laptopa:

17.3" MSI GL75 9SE-245UK, FHD, IPS, 120Hz, i7-9750H, 16GB DDR4, 256GB NVMe+1TB HDD, 6GB RTX 2060, USB 3.2, Win10 Home
Ile za to dałeś? :ibisz:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116884
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1690

komp

Post autor: Burak » 03-10-2020, 14:28

burak pisze:
02-10-2020, 14:27
jak wlaczam kompa to pojawia sie cpu fam error od jakiegos czasu :qface:
prosze mi to naprawic
sprawdź czy się wiatrak na procku kręci :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Cosiek
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 9355
Rejestracja: 17-08-2013, 23:09
Lokalizacja: tak
Beczki: 300

komp

Post autor: Cosiek » 03-10-2020, 15:18

Tycior pisze:
03-10-2020, 12:41
Oberfuhrer Cosiek pisze:
30-09-2020, 17:52
Jester pisze:
29-09-2020, 16:45
Dopiero co kupiłem ten :papa2: Jakiego masz kompa coś?
Jester pisze:
29-09-2020, 16:47
A może białego? :polak2: Jak na POLAKA przystało :polak2: Jakie masz podzespoły Coś?
Stacjonarka:

CPU: Intel(R) Core™ i7-8700K Six Core OC 4.70 GHz 12MB Cache
RAM: 32GB (4x8GB) DDR4/3200mhz Dual Channel Memory (Corsair Vengeance LPX w/Heat Spreader)
K.G: Asus Prime Z370-P INTEL Z370 Chipset
GPU: MSI GeForce(R) GTX 1070 8GB
Chłód: Cooler Master Seidon 240V High Performance Liquid Cooling system
w/ 240mm Radiator

i tam dyski SSD i HDD

Mam też laptopa:

17.3" MSI GL75 9SE-245UK, FHD, IPS, 120Hz, i7-9750H, 16GB DDR4, 256GB NVMe+1TB HDD, 6GB RTX 2060, USB 3.2, Win10 Home
Ile za to dałeś? :ibisz:
Stacjonarka £1385 (kupione ponad 2 lata temu)
Lajtop £1299
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."

buraczek
User

Posty: 168
Rejestracja: 10-09-2020, 16:49

komp

Post autor: buraczek » 03-10-2020, 16:01

Otisek pisze:
03-10-2020, 14:28
burak pisze:
02-10-2020, 14:27
jak wlaczam kompa to pojawia sie cpu fam error od jakiegos czasu :qface:
prosze mi to naprawic
sprawdź czy się wiatrak na procku kręci :testo:
No kręci więc nie wiem co się spierdoliło :konon2:

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34041
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 732

komp

Post autor: Pycior » 03-10-2020, 16:02

burak pisze:
03-10-2020, 16:01
Otisek pisze:
03-10-2020, 14:28
burak pisze:
02-10-2020, 14:27
jak wlaczam kompa to pojawia sie cpu fam error od jakiegos czasu :qface:
prosze mi to naprawic
sprawdź czy się wiatrak na procku kręci :testo:
No kręci więc nie wiem co się spierdoliło :konon2:
może kręci się w zła stronę :ibisz:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

buraczek
User

Posty: 168
Rejestracja: 10-09-2020, 16:49

komp

Post autor: buraczek » 03-10-2020, 16:11

No nie wydaje mi się :testo:

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości