Windown

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Windown

Post autor: Kalasznikow » 06-04-2014, 14:39

Posiada ktos linka do xp prof SP2 PL na jakims normalnym* hostingu?

koniecznie SP2 i PL

*hosting typu mediafire, zippyshare itp
Ostatnio zmieniony 06-04-2014, 14:39 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Windown

Post autor: Remik » 06-04-2014, 14:44

Poszukaj sobie na chomikuj, udostępnie Ci folder z free jak sie da jeszcze
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Re: Windown

Post autor: Kalasznikow » 06-04-2014, 14:46

Takie cus znalazlem

Kod: Zaznacz cały

http://chomikuj.pl/terminatorek2/Systemy+Operacyjne/*e2*9d*b9+Windows+XP+Professional+32+bit+SP2+PL

Kod: Zaznacz cały

http://chomikuj.pl/Marcin.Pe/Windowsy/Windows+XP+Professional+SP2*5bPL*2cISO*5d

Kod: Zaznacz cały

http://chomikuj.pl/n0p/Programy/Windowsy/Windows+XP+Professional+SP2+*5bPL*5d
Ostatnio zmieniony 06-04-2014, 14:47 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Windown

Post autor: Remik » 06-04-2014, 15:10

to ktore?
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Re: Windown

Post autor: Kalasznikow » 06-04-2014, 15:11

Ten poprosze

Kod: Zaznacz cały

http://chomikuj.pl/Marcin.Pe/Windowsy/Windows+XP+Professional+SP2*5bPL*2cISO*5d
Gowno swietego ojca

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 108847
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1339

Re: Windown

Post autor: Ridż » 06-04-2014, 15:13

czemu sp2, a nie 3?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Re: Windown

Post autor: Kalasznikow » 06-04-2014, 15:22

Bo sp3 to ciota i chuj
Gowno swietego ojca

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 108847
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1339

Re: Windown

Post autor: Ridż » 06-04-2014, 15:23

Kalasznikow pisze:Bo sp3 to ciota i chuj
Okej, wystarczający argument.
xD
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Re: Windown

Post autor: Kalasznikow » 06-04-2014, 15:24

Nie no kiedys wgralem u siebie na stacjonarnym ten sp3 to sie dzwiek posypal, cale sterowniki poszly sie jebac a pozniej siadl juz caly system, a tylko wgralem te jebane sp3 i zrobilem restart jak kazal.
Gowno swietego ojca

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 108847
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1339

Re: Windown

Post autor: Ridż » 06-04-2014, 15:26

xD
ziom, to była wina po Twojej stronie. Pościągasz najnowsze drajwery, zainstalujesz system ze zintegrowanym SP3 i będzie banglać :thumbup:
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Re: Windown

Post autor: Kalasznikow » 06-04-2014, 15:28

Co bylo kurwa po mojej stronie? Mialem system zrobiony na cacy, ale microshitowi zachcialo sie jakis nastepny sp wydac, to sciaglem, wgralem, zrobilem restart, dzwiek tak sie posypal ze go nie bylo a starych sterownikow nie moglem usunac bo system uparcie twierdzil ze takie sterowniki nie istnieja, no paranoja kompletna, sp3 to ciota i chuj, sp2 w zupelnosci wystarcza, nic takiego nie ma w tym sp3 zeby trza bylo to instalowac.
Gowno swietego ojca

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8702
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Windown

Post autor: Escer » 08-04-2014, 23:04

Jakbyś zmienił jednak zdanie...
Spoiler
Pokaż
Obrazek
http://thepiratebay.se/torrent/4535425/ ... _Activated
Obrazek

In a game for eternal fame.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 152014
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1460

Windown

Post autor: Tycior » 15-04-2021, 19:55

Kalasznikow pisze:
06-04-2014, 14:39
Posiada ktos linka do xp prof SP2 PL na jakims normalnym* hostingu?
https://basewin.pl/xp.wersja
Ulice to zoo, a ludzie to zło.
Samotny słoń czekał i płakał
Ja czuje się dzisiaj dokładnie jak on
Są minusy, plusy, mojego istnienia
Kiedyś wybuchnę nie szukaj sapera

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122878
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1725

Windown

Post autor: Burak » 15-04-2021, 20:39

XPka jeszcze w 2014 się używało :ehh:

dobry system
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 152014
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1460

Windown

Post autor: Tycior » 15-04-2021, 20:52

to zainstaluj se, czemu nie
Ulice to zoo, a ludzie to zło.
Samotny słoń czekał i płakał
Ja czuje się dzisiaj dokładnie jak on
Są minusy, plusy, mojego istnienia
Kiedyś wybuchnę nie szukaj sapera

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122878
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1725

Windown

Post autor: Burak » 16-04-2021, 08:53

nie wiem czy mi pójdzie
Boli mnie co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Ridż i 0 gości