Jak shakowac qspaje ?

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Awatar użytkownika
FREUD
VIP
VIP
Posty: 461
Rejestracja: 27-05-2014, 02:09
Przyznał beczek: 49
Beczki: 9

Jak shakowac qspaje ?

Post autor: FREUD » 04-06-2014, 12:41

Jak w temacie, metoda moze byc zaawansowana - byleby skuteczna.

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 04-06-2014, 13:30

Auto poster w spamuju :sweet:
Obrazek

Awatar użytkownika
dr Lewin
Grafik
Grafik
Posty: 3118
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Przyznał beczek: 240
Beczki: 294

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: dr Lewin » 04-06-2014, 15:37

Nie polecam tego typu praktyk. Można dostac wilka.
        • ruchańsko

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: chuj » 04-06-2014, 15:51

Jest pewna prosta metoda... :shifty:
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
pawian
Moderator
Moderator
Posty: 44345
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Przyznał beczek: 1165
Beczki: 1004

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: pawian » 04-06-2014, 16:05

Daj Burakowi qspaje w nagrodę, jak poda ci sposób to sobie odbijesz :]
Obrazek

Buryczawian
Wizytówka
Wizytówka
Posty: 15649
Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
Przyznał beczek: 250
Beczki: 188

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Buryczawian » 05-06-2014, 00:00

Burak pisze:Jest pewna prosta metoda... :shifty:


jaka ? powiedz :heart:

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: chuj » 05-06-2014, 00:25

Nie mogę, nie chce bana i/lub stracić wszystkie kuspeye :|
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
Cosiek
Super VIP
Super VIP
Posty: 9360
Rejestracja: 17-08-2013, 23:09
Lokalizacja: tak
Przyznał beczek: 279
Beczki: 336

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Cosiek » 05-06-2014, 00:27

>2014
>myśli że qspaje nadal mają wartość

Myślisz że po co oddałem swoje 10k? :thumbup:
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."

Buryczawian
Wizytówka
Wizytówka
Posty: 15649
Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
Przyznał beczek: 250
Beczki: 188

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Buryczawian » 05-06-2014, 12:55

Burak pisze:Nie mogę, nie chce bana i/lub stracić wszystkie kuspeye :|


powiedz w tajemnicy na pw tak jak z twoim haslem do konta pamietasz ?

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: chuj » 05-06-2014, 14:56

OK, wysłane ;D
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
Remik
Super VIP
Super VIP
Posty: 7277
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Przyznał beczek: 499
Beczki: 557

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Remik » 05-06-2014, 19:42

Burak pisze:OK, wysłane ;D

... Ktoś użyje sposobu z multi i Ty z automatu łapiesz bana i kasacje konta. OK? ;D
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Prywatny
User
User
Posty: 22
Rejestracja: 04-06-2014, 14:25

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Prywatny » 05-06-2014, 19:50

Wystarczy chwile pogrzebac w bazie danych ;)
Ostatnio zmieniony 05-06-2014, 19:50 przez Prywatny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Remik
Super VIP
Super VIP
Posty: 7277
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Przyznał beczek: 499
Beczki: 557

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Remik » 05-06-2014, 19:51

Administrator pisze:Wystarczy chwile porzebac w bazie danych ;)

W dupie ze porzebaj ;)
Ostatnio zmieniony 05-06-2014, 19:52 przez Remik, łącznie zmieniany 1 raz.
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Prywatny
User
User
Posty: 22
Rejestracja: 04-06-2014, 14:25

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Prywatny » 05-06-2014, 19:54

No widzisz, nie tylko Ty masz o tym pojecie ;)

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: chuj » 05-06-2014, 20:38

Remik pisze:... Ktoś użyje sposobu z multi i Ty z automatu łapiesz bana i kasacje konta. OK? ;D
Remik nie potrafi się bawić :ehh:
Spoiler
Pokaż
Nie wysłałem przecież
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
Remik
Super VIP
Super VIP
Posty: 7277
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Przyznał beczek: 499
Beczki: 557

Re: Jak shakowac qspaje ?

Post autor: Remik » 05-06-2014, 20:51

Bureng sie obsrał :lol:
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz