Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Ridż odpisz to ważne

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-08-2014, 13:31

Jak w temacie. Jak uruchomię normalnie to nie mogę cofać autem, jak włączę limiter klatek w opcjach to nie da się grać. Aktualnie grając uruchamiam nagrywanie Frapsem, ale jest to tymczasowe rozwiązanie (co będzie jak nie będę miał miejsca na dysku?). Za pomoc płusy.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 13:40

Steamowa wersja tak? Działała normalnie.
http://a.pomf.se/hsdtcw.exe
Spróbuj tego exe. Nie pamiętam czy to 1.0 czy Steamowy 1.1.

Jak z limitem klatek nie da się grać? Bo 25 klatek i tylko dlatego?
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=25368
Będzie limit 30 klatek.
Renderware, na którym jest zrobione III, VC, SA, jest zbugowany jakiś. Powyżej 30fpsów występują bugi. Np. jak przyjado policjanty i zostawią włączone syreny to ich nie wyłączysz mając ponad 30fps.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 19-08-2014, 13:40

Kup na steam i zero problemów :czesc:
ewentualnie ustaw tryb zgodności, chociaż wątpie :ok:

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-08-2014, 13:42

Czyli kupno Steamowej wersji jedynym dobrym rozwiązaniem? :|
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 13:43

Burak pisze:Czyli kupno Steamowej wersji jedynym dobrym rozwiązaniem? :|
ja grałem na piracie 1.0 kiedyś na siódemce bez problemów :|
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 19-08-2014, 13:46


Awatar użytkownika
Karabin
VIP
VIP
Posty: 853
Rejestracja: 26-05-2014, 13:49
Przyznał beczek: 25
Beczki: 65

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Karabin » 19-08-2014, 13:49

Ustaw koligację procesu na tylko jeden rdzeń.
Ostatnio zmieniony 19-08-2014, 13:50 przez Karabin, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"ROZPIERDOLIŁBYM DARKWAREZ ZA JEDEN POST TS'A" ~Krzysztof Krawczyk

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-08-2014, 13:50

Karabin pisze:Ustaw koligację na jeden rdzeń.
W SA to coś daje, tutaj nic :|
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 13:51

Jakie koligacje :|
III, Vice City, SA 1.0 piraty działają bez problemu na wielu rdzeniach i Win7, to nie Scarface :|
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Karabin
VIP
VIP
Posty: 853
Rejestracja: 26-05-2014, 13:49
Przyznał beczek: 25
Beczki: 65

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Karabin » 19-08-2014, 13:55

Cracki, patche, inne kombinowanie.

Zaraz z ciekawości na swoim 8.1 x64 zainstaluję i sprawdzę.
Obrazek
"ROZPIERDOLIŁBYM DARKWAREZ ZA JEDEN POST TS'A" ~Krzysztof Krawczyk

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 13:58

Jedynie przy Vice City i San Andreas trzeba dodać exe do DEP.
Obrazek
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Dranz
Moderator
Moderator
Posty: 7307
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Przyznał beczek: 943
Beczki: 386

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Dranz » 19-08-2014, 15:10

Wypierdol i zainstaluj San Andreas. pomogłem daj plusa
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 15:10

Dranz pisze:Wypierdol i zainstaluj San Andreas. pomogłem daj plusa
ale trójka lepsza :|
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Escer
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 8729
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Przyznał beczek: 447
Beczki: 211

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Escer » 19-08-2014, 15:12

Jeżeli jest wersja z GOG'a to spróbuj zainstalować, wszystko od nich wychodzi bardzo kompatybilne z każdym systemem.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 15:21

Escer pisze:Jeżeli jest wersja z GOG'a to spróbuj zainstalować, wszystko od nich wychodzi bardzo kompatybilne z każdym systemem.
GTA3 nie ma na gogu :|
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Escer
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 8729
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Przyznał beczek: 447
Beczki: 211

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Escer » 19-08-2014, 15:25

"Jeżeli", jak nie ma to w takim bądź razie...
Spoiler
Pokaż
...idę na obiad.
Obrazek

In a game for eternal fame.