Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Ridż odpisz to ważne

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 19-08-2014, 15:34

Ridż pisze:
Dranz pisze:Wypierdol i zainstaluj San Andreas. pomogłem daj plusa
ale trójka lepsza :|
i najlepszy bohater,który zabija setki ludzi a nie umie powiedziec ani jednego słowa :sugoi:

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 15:50

Tycior pisze:
Ridż pisze:
Dranz pisze:Wypierdol i zainstaluj San Andreas. pomogłem daj plusa
ale trójka lepsza :|
i najlepszy bohater,który zabija setki ludzi a nie umie powiedziec ani jednego słowa :sugoi:
Wajsiti najlepsze
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Karabin
VIP
VIP
Posty: 853
Rejestracja: 26-05-2014, 13:49
Przyznał beczek: 25
Beczki: 65

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Karabin » 19-08-2014, 16:13

Scarface najlepszy!!11!1
Obrazek
"ROZPIERDOLIŁBYM DARKWAREZ ZA JEDEN POST TS'A" ~Krzysztof Krawczyk

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-08-2014, 16:14

Karabin pisze:Scarface najlepszy!!11!1
ale na wielu rdzeniach i win7 nie śmiga :|
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 19-08-2014, 16:17

Potwierdzam. Kiedyś chciałem zagrać i tekstur brakowało,same karabiny lewitowały xD
Godfather też jest dobry ale 1 nie 2 .

Awatar użytkownika
Karabin
VIP
VIP
Posty: 853
Rejestracja: 26-05-2014, 13:49
Przyznał beczek: 25
Beczki: 65

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Karabin » 19-08-2014, 16:45

Ridż pisze:
Karabin pisze:Scarface najlepszy!!11!1
ale na wielu rdzeniach i win7 nie śmiga :|
koligacja to protip
Obrazek
"ROZPIERDOLIŁBYM DARKWAREZ ZA JEDEN POST TS'A" ~Krzysztof Krawczyk

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 19-08-2014, 17:04

Czekaj az ojciec wroci i zainstaluj na lapku
Obrazek

Awatar użytkownika
Jester
Super VIP
Super VIP
Posty: 29378
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Przyznał beczek: 221
Beczki: 178

Re: Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jester » 05-03-2016, 01:45

Kup nowszy komputer. I co pomogło?

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 10-02-2024, 09:34

beka z bueraka nie umial odpalic gta na kompiterze xd
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 10-02-2024, 11:01

moze to nie byl komputer?

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 10-02-2024, 11:48

to byl komputer na sto procenrt
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 10-02-2024, 17:01

Miałem taki problem że gra nie miała limitu klatek i zapierdalała za szybko, musiałem we frapsie limitować do 60 żeby móc grać jakoś sensownie :papa2:
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 11-02-2024, 08:24

a gta 3 nie ma przypadkiem framelimitera? czy z SanAndreas pojebalem

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 11-02-2024, 09:58

Słonic pisze:
11-02-2024, 08:24
a gta 3 nie ma przypadkiem framelimitera? czy z SanAndreas pojebalem
kazda czesc ma w menu framelimiter,
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 11-02-2024, 16:51

to mi coś nie działał, albo zapomniałem że jest taka opcja :klocuch:
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 11-02-2024, 17:02

chuj pisze:
11-02-2024, 16:51
to mi coś nie działał, albo zapomniałem że jest taka opcja :klocuch:
beka
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.