Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Ridż odpisz to ważne

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 11-02-2024, 17:14

nawet nie wszedl w opcje typ :papa:

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 11-02-2024, 17:33

standardowo framelimiter w 3, vc, sa blokuje na 25 klatkach bo cos jest spierdolone
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 15-02-2024, 13:10

Ciekawe czy ukończył to gra 3
Obrazek

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 15-02-2024, 16:08

ja dwa razy
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-02-2024, 17:05

SkurwiałaMysz pisze:
15-02-2024, 13:10
Ciekawe czy ukończył to gra 3
nie :testo:
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-02-2024, 19:25

chuj pisze:
19-02-2024, 17:05
SkurwiałaMysz pisze:
15-02-2024, 13:10
Ciekawe czy ukończył to gra 3
nie :testo:
a kiedys przeszeldes?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 19-02-2024, 20:26

chuj pisze:
19-02-2024, 17:05
SkurwiałaMysz pisze:
15-02-2024, 13:10
Ciekawe czy ukończył to gra 3
nie :testo:
a chodziarz dostałeś się na 2 wyspę?
Obrazek

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-02-2024, 20:27

usunięte konto pisze:
19-02-2024, 19:25
a kiedys przeszeldes?
nie
SkurwiałaMysz pisze:
19-02-2024, 20:26
a chodziarz dostałeś się na 2 wyspę?
nie

3 to chyba gta w które najmniej grałem ze wszystkich gta

chociaż nie, są jeszcze te dodatki do IV, to ich nawet nie pobrałem nigdy
Ostatnio zmieniony 19-02-2024, 20:27 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-02-2024, 20:33

waj sity najlepsze
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-02-2024, 20:38

to prawda jest
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-02-2024, 20:41

szkoda ze szostka bedzie chujowa
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-02-2024, 20:50

skąd wiesz, może nie? :ehh:

nie no raczej będzie słabe tak jak piszesz
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-02-2024, 20:52

chuj pisze:
19-02-2024, 20:50
skąd wiesz, może nie? :ehh:
bedzie zbyt realistyczna
za duzy realizm niszczy gry
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 19-02-2024, 21:37

to prawda, realistyczna grafika kosztuje dużo pracy, którą można było przeznaczyć na pracę nad gejplejem i pieniędzy, przez co małe studia nie wypuszczają jakichś eksperymentalnych gier, tylko gry wyliczone na kalkulatorze żeby jak najwięcej sztuk się sprzedało, zero innowacji
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 19-02-2024, 21:42

dlatego indyki sa super

niech szybciej hades 2 wychodzi
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 20-02-2024, 09:52

usunięte konto pisze:
19-02-2024, 20:41
szkoda ze szostka bedzie chujowa
usunięte konto pisze:
19-02-2024, 20:52
bedzie zbyt realistyczna
co ty pierdolisz xD
Jak mnie wkurwia to polackie jęczenie, do premiery jeszcze 2lata ale już płacz, że chujowe xD zrób lepsze.
chuj pisze:
19-02-2024, 21:37
realistyczna grafika kosztuje dużo pracy, którą można było przeznaczyć na pracę nad gejplejem
gościu, ale to nie ubisoft, że napierdala gierki co rok, 10 lat produkcji chyba nie porównujesz do klepania na szybko.