Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Ridż odpisz to ważne

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 20-02-2024, 13:29

jeszcze zobaczymy i zobaczymy :papa2:
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 20-02-2024, 14:31

chuj pisze:
19-02-2024, 20:27
usunięte konto pisze:
19-02-2024, 19:25
a kiedys przeszeldes?
nie
SkurwiałaMysz pisze:
19-02-2024, 20:26
a chodziarz dostałeś się na 2 wyspę?
nie

3 to chyba gta w które najmniej grałem ze wszystkich gta

chociaż nie, są jeszcze te dodatki do IV, to ich nawet nie pobrałem nigdy
Taki gracz a Tyciorka się śmieje
Obrazek

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 20-02-2024, 15:03

ale że jaki?
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 20-02-2024, 16:14

Tycior pisze:
20-02-2024, 09:52
zrób lepsze.
jak mnie wkurwia to polackie jęczenie że "zrób lepsze" xD

zbyt realistyczne, nawet graficznie, gry mają zerowe replayability, a i samo granie nie sprawia takiej przyjemnosci
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 20-02-2024, 16:22

usunięte konto pisze:
20-02-2024, 16:14
samo granie nie sprawia takiej przyjemnosci
to nie graj, nikt nie stoi i nie karze ci w to grac, w gothica idź grać 50x

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 20-02-2024, 16:22

tak zrobie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 20-02-2024, 16:26

beka z typiarza

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 20-02-2024, 17:45

z kogo chyba z ciebie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 20-02-2024, 18:22

z ciebie

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 20-02-2024, 19:29

raczej nie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 21-02-2024, 19:45

Ja zagram w gta 6 i mandaloriana
Obrazek

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 21-02-2024, 20:39

Gierki skończyły się na generacji X360 / PS3 :papa2:
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 21-02-2024, 20:57

chuj pisze:
21-02-2024, 20:39
Gierki skończyły się na generacji X360 / PS3 :papa2:
no w suumie
z takich co byly na ps4 to przeszedlem chyba tylko wiedzmin 3 ale nie mam ochoty na replay
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
chuj
Moderator
Moderator
Posty: 137143
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Przyznał beczek: 1342
Beczki: 2074

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: chuj » 21-02-2024, 21:46

kuuuurwa kiedyś to było, nieironicznie tak myślę :papa2:
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 21-02-2024, 21:48

kiedys byly lepsze gry
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 22-02-2024, 10:17

gry były gorsze, to my mieliśmy inne podejście