Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Ridż odpisz to ważne

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 26-02-2024, 08:43

ja tez, ridż konfident jebany, przecwelą go pod celą, mikropenis wtedy będzie najmniejszym problemem :jaro:

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 26-02-2024, 15:05

Za co go mają zamknąć?
Obrazek

Awatar użytkownika
Don Alfonso
Administrator
Administrator
Posty: 8834
Rejestracja: 19-12-2021, 18:47
Przyznał beczek: 360
Beczki: 293

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Don Alfonso » 26-02-2024, 17:59

za niewinność

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 26-02-2024, 19:29

SkurwiałaMysz pisze:
26-02-2024, 15:05
Za co go mają zamknąć?
za ridżowanie

Awatar użytkownika
Jarosław Kaczyński
kolega
kolega
Posty: 47022
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Król Oposów
Przyznał beczek: 991
Beczki: 957

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Jarosław Kaczyński » 26-02-2024, 20:11

Nie ma takiego przepisu
Obrazek

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 27-02-2024, 15:54

Tycior pisze:
26-02-2024, 19:29
SkurwiałaMysz pisze:
26-02-2024, 15:05
Za co go mają zamknąć?
za ridżowanie
nie ma takiego paragrafu
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 27-02-2024, 18:39

a słyszał pan o chajzerowaniu? no to coś podobnego

Awatar użytkownika
usunięte konto
Błazen
Błazen
Posty: 121001
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Przyznał beczek: 1881
Beczki: 1613

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: usunięte konto » 27-02-2024, 22:12

na to tez nie ma paragrafu
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Awatar użytkownika
Rzodkiewka
Ćpun
Ćpun
Posty: 180366
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Przyznał beczek: 1395
Beczki: 1922

Jak uruchomić GTA 3 na nowych kąputerach?

Post autor: Rzodkiewka » 27-02-2024, 22:28

w internecie jest