Szukam albo pytam

Szukasz czegoś? Masz problem? Chcesz zdegenerować linki?
Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Tycior » 10-01-2015, 18:13

Idz do swojej 8

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Burak » 10-01-2015, 18:15

Czemu nie zainstalujesz 98 na laptopie, skoro jesteś taki cool retro i w ogóle VAPOR?
Ostatnio zmieniony 10-01-2015, 18:15 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Tycior » 10-01-2015, 18:19

No pojeban :|
Windows 98 nie obsługuje dysków SATA ani powyżej 1GB ram o sterownikach nie wspomne.Znajdź mi sterowniki do AMD Radeon HD8750 pod Win98 i karty Conexant HD Audio o karcie sieciowej Broadcoma nie wspomne.
Ostatnio zmieniony 10-01-2015, 18:20 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Burak » 10-01-2015, 18:24

98SE powinna się zainstalować, po co ci więcej niż 1GB RAMu? Albo inaczej
Spoiler
Pokaż
NA CHUJ CI TEN ZJEBANY SYSTEM NA KTÓRYM JUŻ NIC NIE CHODZI, JAK WSZYSTKO MOŻESZ ODPALIĆ BEZPROBLEMOWO NA DOSBOXIE?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Tycior » 10-01-2015, 18:32

Burak pisze:98SE powinna się zainstalować, po co ci więcej niż 1GB RAMu? Albo inaczej
Spoiler
Pokaż
NA CHUJ CI TEN ZJEBANY SYSTEM NA KTÓRYM JUŻ NIC NIE CHODZI, JAK WSZYSTKO MOŻESZ ODPALIĆ BEZPROBLEMOWO NA DOSBOXIE?
Dałna masz?
Mój laptop ma 8GB RAM!!
Windows 98 SE obsługuje 512MB RAM,po nieoficjanym service packu max 1GB i niby jak to mam zainstalować na swoim laptopie... Co RAM wypierdole?
Ostatnio zmieniony 10-01-2015, 18:32 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Burak » 10-01-2015, 18:34

No debil.

Obrazek
Obrazek

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 37899
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 833

Re: Szukam albo pytam

Post autor: pawian » 10-01-2015, 18:36

Nina pisze:
Burak pisze:98SE powinna się zainstalować, po co ci więcej niż 1GB RAMu? Albo inaczej
Spoiler
Pokaż
NA CHUJ CI TEN ZJEBANY SYSTEM NA KTÓRYM JUŻ NIC NIE CHODZI, JAK WSZYSTKO MOŻESZ ODPALIĆ BEZPROBLEMOWO NA DOSBOXIE?
Dałna masz?
Mój laptop ma 8GB RAM!!
Windows 98 SE obsługuje 512MB RAM,po nieoficjanym service packu max 1GB i niby jak to mam zainstalować na swoim laptopie... Co RAM wypierdole?
że co!??
xD
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 24004
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 653

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Otisek » 10-01-2015, 18:37

Burek nie dał się sprowokować xD
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 98900
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1182

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Ridż » 10-01-2015, 18:38

Zainstaluj linuxa i odpalaj przez wine.
wiedźmin gerard jest tak słaby, że już wolę grać w gotika

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Tycior » 10-01-2015, 18:39

no zjeby genetyczne kurwa
Systemy Windows Me i Windows 98 zaprojektowano do obsługi maksymalnie 1 GB pamięci RAM. Większa ilość pamięci może prowadzić do potencjalnej niestabilności systemu.eśli w komputerze znajduje się więcej niż 1,5 GB pamięci RAM, przy próbie uruchomienia systemu Windows Millennium Edition (Me) lub Windows 98 komputer może się ciągle uruchamiać ponownie.

Przy próbie zainstalowania systemu Windows Me lub Windows 98 na komputerze wyposażonym w więcej niż 1,5 GB pamięci RAM Instalator może przestać odpowiadać (zawiesić się) lub może ciągle następować ponowny rozruch komputera.

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 37899
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 833

Re: Szukam albo pytam

Post autor: pawian » 10-01-2015, 18:43

On oszalał już całkiem.
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 98900
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1182

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Ridż » 10-01-2015, 18:48

Może, ale nie musi.
wiedźmin gerard jest tak słaby, że już wolę grać w gotika

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Tycior » 10-01-2015, 18:50

Dobra załóżmy,że ram nie przeszkadza (to tylko 8x wiecej niz zalecane,ale tam chuj) to jak znajde sterowniki do czegokolwiek?

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 98900
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1182

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Ridż » 10-01-2015, 19:02

Zainstaluj linuxa i odpalaj przez wine, będzie szybciej.
wiedźmin gerard jest tak słaby, że już wolę grać w gotika

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Re: Szukam albo pytam

Post autor: Burak » 10-01-2015, 19:41

Obrazek

A ty się dalej pierdol z tym VMWare.
Obrazek

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 37899
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 833

Re: Szukam albo pytam

Post autor: pawian » 10-01-2015, 19:46

Jednak nie, pomyliłem się xD
Ostatnio zmieniony 10-01-2015, 19:47 przez pawian, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości