zmiana
zmiana
Stary nick: sebek
Nowy nick: sebeng
Powód: mój stary nick jest tak mało hipsterski, po zmianie obiecuję że nie zaznaczę więcej "ns kmiot" w ankietach
chcę zmienić nick, bo sebeng bardziej pasuje do mojej osoby na BW
Nowy nick: sebeng
Powód: mój stary nick jest tak mało hipsterski, po zmianie obiecuję że nie zaznaczę więcej "ns kmiot" w ankietach
chcę zmienić nick, bo sebeng bardziej pasuje do mojej osoby na BW
Dej mi keks!
Re: zmiana
Sebek tak naprawdę ma na imię Piotr i mówią na niego Dyszel.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
PIOTRENG też fajneTwojStary pisze:Sebek tak naprawdę ma na imię Piotr i mówią na niego Dyszel.

- ruchańsko
TwojStary pisze:Sebek tak naprawdę ma na imię Piotr i mówią na niego Dyszel.
ja myslalem ze ma Dyszel, a wolaja Piotr

Słyszałem, że mówią Ci, samotny pedaŁ XdSATAN pisze:TwojStary pisze:Sebek tak naprawdę ma na imię Piotr i mówią na niego Dyszel.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Remik pisze:Słyszałem, że mówią Ci, samotny pedaŁ XdSATAN pisze:TwojStary pisze:Sebek tak naprawdę ma na imię Piotr i mówią na niego Dyszel.
Samotny, ale nie pedal

Żyję w nadziei że to tylko głupie żarty po pijakuSATAN pisze:przeca ns spierdolil to na chÓja czekasz

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Chyba wygląda to tak:sebek pisze:NO ZMIEŃ teraz co ci szkodzi jajebix