W tym poradniku napiszę wam jak podkręcić YouTube.
Ja używam Führerfox master race, więc poradnik podporządkowuje tejże przeglądarce(HURR jeden punkt z poradnika dotyczy przeglądarki ale CHUJ XD XD XD). ps. nie będę dodawał skrinów z zaznaczonym przyciskiem [zainstaluj]/[install]. KURWA CTRL+F się kłania pipki.
Na początek potrzebujecie obsługi skryptów w przeglądarce.
Greasemonkey
Instalujecie.
Już? Nieźle.
Teraz czas na nasze podkręcanie. YouTube Center.
No.
Na YT powinien się pojawić przycisk zębatki. Tak, dobrze myślisz. To przycisk ustawień.
Skrypt jest po polsku, możecie ustawiać sobie bez problemu.
Polecam włączenie playera HTML5. Jest też opcja HTML5 dla embedowanych playerów. ELO ELO TU NIE DZIAŁA, BO WGRANY JEST CHUJOWY EMBEDOWACZ JUTUBA

ps. HTML5 ma tylko jakość 360p i 720p.
Najważniejsze. Wyłączyć opcję SPF, bo może nie działać prawidłowo.
Moje ustawienia YTC dla leniwych. HTML5 na YT i embedowane playery, wyłączone autoodtwarzanie, wyłączenie ekranu z proponowanymi filmami na koniec odtwarzania, wyłączone SPF.
Link
Jak zaaplikować? Włączacie ustawienia i od razu powinna być opcja Import/Eksport ustawień. Klikacie i importujecie ten plik

Co dodaje jeszcze dodatek? Opcja powtarzaj na YT, niektórym jej brakuje. Można pobierać wideo i dźwięk. Możesz przygasić stronę, podświetlony będzie sam odtwarzacz. Ikonka żarówki pod filmem.
Możecie zmienić położenie przycisków jeśli dobrze pamiętam. GENIALNA MASZYNKA ten skrypt.
Fajnie dzięki. Chcesz jeszcze coś podkręcić?
O to poradnik jak uzyskać DARK AS MY SOUL AND BLACK METAL HURR DURR CZESC BEHEMOT I W OGÓLE CIEMNO JAK W DUPIE JUTUBE STAJL.
Instalujecie Stylish.
Potem instalujecie ten styl.
STÓJ, na tej stronie masz ustawienia jeszcze. Ja mam wybrane kolejno Default i Single Column. Możecie potestować inne, mi to nie potrzebne.
Polecam również to.
To wszystko współpracuje ze sobą bardzo dobrze. Polecam.
Inna przeglądarka? SZUKAJ DODATKÓW POD NIĄ

wiem tylko tyle, że odpowiednikiem Greasemonkey dla Chrome jest Tampermonkey.
Efekt zastosowania skryptu i stylów:

Aha, CHYBA możecie sobie włączać film w dowolnym momencie po zbuforowaniu i nie będzie buforować znowu. Chyba, nie pamiętam, dawno tego nie robiłem i teraz mi się nie chce. Oczywiście na moich ustawieniach.