Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

W końcu działa na nowych kompach :3

...czyli co i jak zrobić
Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 00:08

1. Instalujesz grę
2. Ewentualnie instalujesz spolszczenie
3. Pobierasz https://github.com/ThirteenAG/Widescree ... g/scarface
4. Wrzucacie pliki z archiwum do folderu z grą(kilka dll, exe, bat i jakiś tam)
5. Grę uruchamiasz przez Scarface.bat.
6. Gra działa!

Protipy:
Gdy zmieniłem rozdzielczość na początku gry, to miałem tylko mały czarny kwadracik w rogu ekranu i nie było widać gry - wyłączacie grę, włączacie i gra już jest w ustawionej rozdzielczości.
Z nowym fixem wszystko już działa.

To jest ta gra http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4829

Wideo autora potwierdzające działanie gry:
phpBB [media]
Ostatnio zmieniony 03-05-2016, 20:51 przez Ridż, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112624
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 03-05-2016, 00:20

Fajna ta gra?
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 00:37

Ponoć jest bardzo dobra.
Jak ktoś lubi Vice City to tu też powinien się odnaleźć.
Nie wiem jak to zrobili, ale mimo iż głos dla Tonego nie jest podkładany przez Pacino, to brzmi jakby to był Pacino.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 09:01

jest to na steam?
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 09:21

Nie wiem.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 09:24

Ridż jak zwykle pomocny
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 10:36

Sobie możesz sprawdzić, czy gra jest w sklepie Steam :|
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 10:37

nie, nie jest.
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 10:39

No to jak nie ma w sklepie Steam to w czym problem?
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 10:39

moze jest
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 10:41

Tycior pisze:moze jest
Nie ma.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 10:44

skad wiesz?
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 10:45

Sprawdziłem.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 11:34

ok zamykam
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 03-05-2016, 11:35

Tycior pisze:ok zamykam
Nikt tu nic nie będzie zamykał :fack-off:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12781
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 522

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: TwojStary » 03-05-2016, 20:23

Zajebista giera, jest w mojej topce.
Z tego co pamiętam to ustawienie jednego procesora w koligacji pomagało w normalnym funkcjonowaniu gry.

Pozdrawiam.
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Buryczawian i 1 gość