Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

W końcu działa na nowych kompach :3

...czyli co i jak zrobić
Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 00:08

1. Instalujesz grę
2. Ewentualnie instalujesz spolszczenie
3. Pobierasz https://github.com/ThirteenAG/Widescree ... g/scarface
4. Wrzucacie pliki z archiwum do folderu z grą(kilka dll, exe, bat i jakiś tam)
5. Grę uruchamiasz przez Scarface.bat.
6. Gra działa!

Protipy:
Gdy zmieniłem rozdzielczość na początku gry, to miałem tylko mały czarny kwadracik w rogu ekranu i nie było widać gry - wyłączacie grę, włączacie i gra już jest w ustawionej rozdzielczości.
Z nowym fixem wszystko już działa.

To jest ta gra http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4829

Wideo autora potwierdzające działanie gry:
phpBB [media]
Ostatnio zmieniony 03-05-2016, 20:51 przez Alferdo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124641
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1737

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 03-05-2016, 00:20

Fajna ta gra?
Boli mnie co se napiszesz na forze

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 00:37

Ponoć jest bardzo dobra.
Jak ktoś lubi Vice City to tu też powinien się odnaleźć.
Nie wiem jak to zrobili, ale mimo iż głos dla Tonego nie jest podkładany przez Pacino, to brzmi jakby to był Pacino.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156592
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 09:01

jest to na steam?
Obrazek

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 09:21

Nie wiem.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156592
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 09:24

Ridż jak zwykle pomocny
Obrazek

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 10:36

Sobie możesz sprawdzić, czy gra jest w sklepie Steam :|
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156592
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 10:37

nie, nie jest.
Obrazek

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 10:39

No to jak nie ma w sklepie Steam to w czym problem?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156592
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 10:39

moze jest
Obrazek

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 10:41

Tycior pisze:moze jest
Nie ma.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156592
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 10:44

skad wiesz?
Obrazek

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 10:45

Sprawdziłem.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156592
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 03-05-2016, 11:34

ok zamykam
Obrazek

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110177
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 03-05-2016, 11:35

Tycior pisze:ok zamykam
Nikt tu nic nie będzie zamykał :fack-off:
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12782
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 523

Re: Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: TwojStary » 03-05-2016, 20:23

Zajebista giera, jest w mojej topce.
Z tego co pamiętam to ustawienie jednego procesora w koligacji pomagało w normalnym funkcjonowaniu gry.

Pozdrawiam.
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości