Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

W końcu działa na nowych kompach :3

...czyli co i jak zrobić
Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 01-04-2020, 21:50

jak skończe
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150458
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 01-04-2020, 21:53

czyli nigdy

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 01-04-2020, 21:53

Może nie, na razie mi się fajnie gra
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150458
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 01-04-2020, 21:55

slowo klucz
Burak pisze:
01-04-2020, 21:53
na razie

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 01-04-2020, 22:09

Jeszcze się zobaczymy i zobaczymy
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150458
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 01-04-2020, 22:44

zaraz odinstalujesz

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 01-04-2020, 22:49

Zaraz odpalę
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150458
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 01-04-2020, 22:57

pokaz

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 01-04-2020, 23:00

Co mam ci pokazać
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150458
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 01-04-2020, 23:03

jak grasz

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 01-04-2020, 23:38

Jak mam to zrobić?

Znowu się wcurwiłem na grę, znikła mi postać do której się miałem zgłosić żeby misje zakończyć :papa2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150458
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 02-04-2020, 01:40

ale zbugowane gówno :jajcarz:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 02-04-2020, 14:55

No trochę :papa2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35049
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 742

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Pycior » 02-04-2020, 16:25

Na snapie pokaż :konon2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 108212
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1337

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Ridż » 02-04-2020, 17:16

Burak pisze:
01-04-2020, 21:46
Do Saints Row 2 pacza robią na poprawienie wydajności, ale coś długo im to idzie
a nie wystarczy wgrac Gentleman of the Row?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121952
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 02-04-2020, 20:02

No nie wiem, pierwsze słyszę o tym modzie, może faktycznie
Boli mnie co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości