Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

W końcu działa na nowych kompach :3

...czyli co i jak zrobić
Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 132003
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1278

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 11-07-2019, 10:18

jestem chudy byk

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 106918
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem
Beczki: 1595

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 11-07-2019, 10:47

Raczej spaślak
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 29377
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 695

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Otisek » 11-07-2019, 16:17

Tycior pisze:
11-07-2019, 07:28
zbędne
Burak byłby zbędny jak by udostępnił :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 106918
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem
Beczki: 1595

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 11-07-2019, 16:22

Wy za to cały czas jesteście zbędni :major3:
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości