Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

W końcu działa na nowych kompach :3

...czyli co i jak zrobić
Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 11-07-2019, 10:18

jestem chudy byk
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 11-07-2019, 10:47

Raczej spaślak
Boli mnie co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35927
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 753

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Pycior » 11-07-2019, 16:17

Tycior pisze:
11-07-2019, 07:28
zbędne
Burak byłby zbędny jak by udostępnił :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 11-07-2019, 16:22

Wy za to cały czas jesteście zbędni :major3:
Boli mnie co se napiszesz na forze

szczotar
Awatar użytkownika
User

Posty: 90
Rejestracja: 15-08-2018, 18:14
Beczki: 5

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: szczotar » 30-03-2020, 23:53

Scarface!! Jedna z gier, która sprawiła, że jestem takim aroganckim chamem. Pamiętam, że Scarface i Ojciec Chrzestny 2 były dosyć podobne, zwłaszcza w obu grach była ta sama miejscówka - kino samochodowe. W Scarface był poziom jaj, jak długo pływałeś to wpierdalał cię rekin. Piękna gra. Powinni zrobić remaster albo nową część. Chociaż dzisiaj taka gra byłaby okrojona ze wszystkiego co fajne, więc lepiej remaster.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 31-03-2020, 00:17

Muszę se w to zagrać w końcu, bo nigdy nie grałem, a słyszałem że fajne.

W Saints Row 2 też bym pograł dawno nie grałem.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 31-03-2020, 12:44

Ridż, coś nie działa mi ten pacz :bronek:

Doszedłem do momentu, w którym ucieka ze swojej posiadłości, potem w połowie pokazówki w której jeździ cabrioletem zniknęła mi mapa, została tylko woda i modele postaci. Po cutscence gra się zawiesiła na ekranie ładowania.

Zrestartowałem i wszystko od nowa muszę robić bo się nie zapisało :papa2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Tycior » 31-03-2020, 12:46

mafia lepsza
Obrazek

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35927
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 753

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Pycior » 31-03-2020, 14:33

Mafia jeden najlepsza
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 109829
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1348

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 31-03-2020, 15:47

Burak pisze:
31-03-2020, 12:44
Ridż, coś nie działa mi ten pacz :bronek:

Doszedłem do momentu, w którym ucieka ze swojej posiadłości, potem w połowie pokazówki w której jeździ cabrioletem zniknęła mi mapa, została tylko woda i modele postaci. Po cutscence gra się zawiesiła na ekranie ładowania.

Zrestartowałem i wszystko od nowa muszę robić bo się nie zapisało :papa2:
wina po twojej stronie
nie wiem co sie dzieje
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 31-03-2020, 15:53

Ehh to se nie pogram chyba :papa2:

Poza tym jakaś nowa wersja ten modyfikacji jest, nie ma już pliku .bat.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 109829
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1348

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 31-03-2020, 17:20

Burak pisze:
31-03-2020, 15:53
Poza tym jakaś nowa wersja ten modyfikacji jest, nie ma już pliku .bat.
moze to dlatego
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 31-03-2020, 18:19

Wypuścili nową wersję, która jest zjebana? :major2:

Próbuje drugi raz, jak znowu mi się zatnie na loadingu i będę musiał po raz trzeci przechodzić od nowa to pierdole.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 109829
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1348

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Alferdo » 31-03-2020, 18:43

Burak pisze:
31-03-2020, 18:19
Wypuścili nową wersję, która jest zjebana? :major2:
ja nie wiem, nie testowalem
pamietam ze jak gralem ostatnio to bez problemu przeszedlem prolog
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Burak » 31-03-2020, 18:49

Teraz się udało, ale to może dlatego że pominąłem to cutscenke. Się okaże dalej.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35927
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 753

Scarface: The World is Yours wielordzeniowych CPU

Post autor: Pycior » 31-03-2020, 18:50

Zmień computerek :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości