Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

...czyli co i jak zrobić
amypang
Posty: 12
Rejestracja: 03-04-2020, 11:54
Beczki: 2

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: amypang » 30-04-2020, 06:10

Czujnik ruchu jest ważny dla funkcji takich jak wstrząsanie, obracanie itp.

Możesz spróbować skalibrować czujnik, jeśli smartfon nie reaguje na te funkcje. Możesz wypróbować jedno z następujących rozwiązań

1. Niektóre smartfony mają ustawienie domyślne. Można je znaleźć w Ustawienia> karta Ogólne> Ruch

2. Przywróć ustawienia fabryczne

3. Aplikacja do kalibracji, taka jak bezpłatny akcelerator do kalibracji (wymagany dostęp do konta root) ze sklepu Google Play.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124636
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1737

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Burak » 30-04-2020, 12:57

Dzięki za pomoc, tego mi było trzeba
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156581
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 30-04-2020, 13:00

A w iPhone jak? :rozal:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124636
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1737

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Burak » 30-04-2020, 19:49

W iPhonie musisz do oficjalnego serwisu wysłać i zabulić 500zł, przykro mi.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1340
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 6

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 30-04-2020, 22:14

O kurde nawet nie wiedziałem o czymś takim takim. Dziękuję.

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 36096
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 754

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Pycior » 01-05-2020, 08:50

A po co to kalibrować :rozal:
Zostaw to
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156581
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 01-05-2020, 09:37

skalibruj se mozg :papa:
Obrazek

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 36096
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 754

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Pycior » 01-05-2020, 11:40

Twojemu nawet kalibracja nie pomoże
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1340
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 6

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 01-05-2020, 14:15

Trzeba wymienić na nowy.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156581
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1511

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 01-05-2020, 20:07

dupe se wymień
Obrazek

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1340
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 6

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 01-05-2020, 20:50

Po co skoro jest dobra i spełnia moje oczekiwania? Jest dobrze nie trzeba psuć.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości