Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

...czyli co i jak zrobić
amypang
Posty: 12
Rejestracja: 03-04-2020, 11:54
Beczki: 2

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: amypang » 30-04-2020, 06:10

Czujnik ruchu jest ważny dla funkcji takich jak wstrząsanie, obracanie itp.

Możesz spróbować skalibrować czujnik, jeśli smartfon nie reaguje na te funkcje. Możesz wypróbować jedno z następujących rozwiązań

1. Niektóre smartfony mają ustawienie domyślne. Można je znaleźć w Ustawienia> karta Ogólne> Ruch

2. Przywróć ustawienia fabryczne

3. Aplikacja do kalibracji, taka jak bezpłatny akcelerator do kalibracji (wymagany dostęp do konta root) ze sklepu Google Play.

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116374
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Otisek » 30-04-2020, 12:57

Dzięki za pomoc, tego mi było trzeba
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143110
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 30-04-2020, 13:00

A w iPhone jak? :rozal:

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116374
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Otisek » 30-04-2020, 19:49

W iPhonie musisz do oficjalnego serwisu wysłać i zabulić 500zł, przykro mi.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1327
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 4

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 30-04-2020, 22:14

O kurde nawet nie wiedziałem o czymś takim takim. Dziękuję.

Tyciorex
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 33937
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 730

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tyciorex » 01-05-2020, 08:50

A po co to kalibrować :rozal:
Zostaw to
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143110
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 01-05-2020, 09:37

skalibruj se mozg :papa:

Tyciorex
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 33937
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 730

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tyciorex » 01-05-2020, 11:40

Twojemu nawet kalibracja nie pomoże
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1327
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 4

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 01-05-2020, 14:15

Trzeba wymienić na nowy.

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143110
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 01-05-2020, 20:07

dupe se wymień

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1327
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 4

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 01-05-2020, 20:50

Po co skoro jest dobra i spełnia moje oczekiwania? Jest dobrze nie trzeba psuć.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość