Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

...czyli co i jak zrobić
amypang
Posty: 12
Rejestracja: 03-04-2020, 11:54
Beczki: 2

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: amypang » 30-04-2020, 06:10

Czujnik ruchu jest ważny dla funkcji takich jak wstrząsanie, obracanie itp.

Możesz spróbować skalibrować czujnik, jeśli smartfon nie reaguje na te funkcje. Możesz wypróbować jedno z następujących rozwiązań

1. Niektóre smartfony mają ustawienie domyślne. Można je znaleźć w Ustawienia> karta Ogólne> Ruch

2. Przywróć ustawienia fabryczne

3. Aplikacja do kalibracji, taka jak bezpłatny akcelerator do kalibracji (wymagany dostęp do konta root) ze sklepu Google Play.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112969
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1653

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Burak » 30-04-2020, 12:57

Dzięki za pomoc, tego mi było trzeba
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138100
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 30-04-2020, 13:00

A w iPhone jak? :rozal:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112969
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1653

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Burak » 30-04-2020, 19:49

W iPhonie musisz do oficjalnego serwisu wysłać i zabulić 500zł, przykro mi.
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1317
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 4

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 30-04-2020, 22:14

O kurde nawet nie wiedziałem o czymś takim takim. Dziękuję.

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 32108
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 717

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Otisek » 01-05-2020, 08:50

A po co to kalibrować :rozal:
Zostaw to
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138100
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 01-05-2020, 09:37

skalibruj se mozg :papa:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 32108
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 717

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Otisek » 01-05-2020, 11:40

Twojemu nawet kalibracja nie pomoże
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1317
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 4

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 01-05-2020, 14:15

Trzeba wymienić na nowy.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138100
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Tycior » 01-05-2020, 20:07

dupe se wymień
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Twilight Disaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1317
Rejestracja: 05-04-2020, 10:37
Beczki: 4

Jak skalibrować czujnik ruchu Androida

Post autor: Twilight Disaster » 01-05-2020, 20:50

Po co skoro jest dobra i spełnia moje oczekiwania? Jest dobrze nie trzeba psuć.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości