Jak zdobyć diamęty na dw

...czyli co i jak zrobić
TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12534
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: TwojStary » 15-05-2013, 15:30

chuj pisze:6. klikamy wyslij
Bardzo śmieszne.
Obrazek
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Deluzburdelu
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1992
Rejestracja: 04-09-2017, 17:39
Beczki: 17

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Deluzburdelu » 24-10-2017, 23:50

Ale hujowy poradnik :ermm:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Burak » 25-10-2017, 01:14

Zrób lepszy jak co nie pasuje :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 35495
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 774

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: pawian » 12-11-2017, 19:57

Deluzburdelu pisze: Ale hujowy poradnik :ermm:
dobry jest
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110224
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 15-12-2017, 10:36

ja losuje i wygrywam

Deluzburdelu
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1992
Rejestracja: 04-09-2017, 17:39
Beczki: 17

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Deluzburdelu » 11-02-2018, 00:17

Ja też

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110224
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 11-02-2018, 14:08

ciesze sie

onomo
Posty: 30
Rejestracja: 18-02-2018, 15:07

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: onomo » 18-02-2018, 15:24

to jak zdobyć?

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Burak » 18-02-2018, 15:45

Musisz kupić koparkę i se wykopać :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

onomo
Posty: 30
Rejestracja: 18-02-2018, 15:07

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: onomo » 18-02-2018, 16:40

radeon gtx 1020 starczy ? :klocuch:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Burak » 18-02-2018, 17:24

Radeon koparki robi? :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39296
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Finczy » 18-02-2018, 17:33

Mobilne robi że możesz w teczce/plecaku schować :bambo:

onomo
Posty: 30
Rejestracja: 18-02-2018, 15:07

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: onomo » 18-02-2018, 21:09

radeon na telefon koparki robi( ale tylko w USA) :testo:

SeDayPL
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1097
Rejestracja: 30-10-2016, 17:18
Lokalizacja: z lasu
Beczki: 16

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: SeDayPL » 19-02-2018, 05:49

onomo pisze: radeon na telefon koparki robi( ale tylko w USA) :testo:
remilz czy to ty?
Obrazek
SŁOŃCE WPIERDOLU!

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110224
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 19-02-2018, 08:31

Burak pisze: Radeon koparki robi?
radeon 1020? Widać jak znasz sie na hardware informatyku :karol2:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Burak » 19-02-2018, 08:46

Co :crazy:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość