Jak zdobyć diamęty na dw

...czyli co i jak zrobić
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 19-02-2018, 08:54

Burak pisze: Co
Nie ma radeona 1020

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Burak » 19-02-2018, 08:55

A ja pisałem coś o modelu? :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 19-02-2018, 08:57

Nie zaprzeczyłeś też :testo:

onomo
Posty: 30
Rejestracja: 18-02-2018, 15:07

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: onomo » 19-02-2018, 14:10

Lamps pisze: remilz czy to ty?
nie to nie on :lol2:

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Finczy » 19-02-2018, 16:28

onomo czy to ty? :polak:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 19-02-2018, 16:40

nie, to nie on

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Finczy » 19-02-2018, 16:42

A kim jest? Może to twoja mama cię sprawdza co robisz w internetach?

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 19-02-2018, 16:53

to moja babcia

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Finczy » 19-02-2018, 16:55

Ma chustę na głowie? :duda2:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 19-02-2018, 16:57

skąd wiesz?

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Finczy » 19-02-2018, 16:58

Stara szkoła :ok: Dawno widziałem taką babcię z chustą.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93507
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1103

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Ridż » 02-03-2018, 12:51

Tycior pisze: Nie ma radeona 1020
to byl zart
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 02-03-2018, 13:11

Ta jasne, nie zna sie :papa2:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93507
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1103

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Ridż » 02-03-2018, 13:40

Ale jesteś dzban :fack-off:
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Tycior » 02-03-2018, 13:44

Dobrze, że nie filiżanka :major:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93507
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1103

Jak zdobyć diamęty na dw

Post autor: Ridż » 02-03-2018, 13:46

filiżanka do ciebie nie pasuje
jestem retro jak gothic

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości