Stare logo BW

WALE CSS

...czyli co i jak zrobić
Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Stare logo BW

Post autor: Burak » 08-10-2014, 20:08

SKRYPT MICHAŁA (C) 2014 LEWIN CORP.

Kod: Zaznacz cały

// ==UserScript==
// @name        Rangi BW
// @namespace   http://www.bugwie.com/
// @description Pozdro Burek  
// @icon        http://www.bugwie.com/images/smiles/wtf.gif
// @include     http://www.bugwie.com/*
// @include     http://bugwie.com/*
// @version     1.6
// @grant       none
// ==/UserScript==

//LOGO
var images = document.getElementsByTagName ("img"); 
var x=0; 
while(x<images.length) 
{ 
if(images[x].src == "http://www.bugwie.com/images/logobwgif.gif") 
{ 
images[x].src = "http://i.imgur.com/NKtoWN4.jpg"; 
} 
x=x+1; 
}
Dodać do grease mokeya i będzie działać.
Ostatnio zmieniony 08-10-2014, 21:28 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Re: Stare logo BW

Post autor: Ridż » 08-10-2014, 20:11

Kod: Zaznacz cały

/*Logo*/
img[src*="images/logobwgif.gif"]{ 
    width:0px; 
    padding-right:317px; //szerokość
    height:55px; //wysokość
    background:transparent url(link do loga) top left no-repeat !important; 
}
Borze, masz CSS. Szybciej się ładuje niż dżawachujskrypt
Ostatnio zmieniony 08-10-2014, 20:11 przez Ridż, łącznie zmieniany 1 raz.
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Re: Stare logo BW

Post autor: Burak » 08-10-2014, 20:13

Chyba na twoim Intel 4004, u mnie elegancko jest, nawet nie zdążę na nową kartę przełączyć i już mam nowe logo :cool:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Re: Stare logo BW

Post autor: Ridż » 08-10-2014, 20:15

aha, fajnie
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12534
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Stare logo BW

Post autor: TwojStary » 08-10-2014, 20:16

pierdole, nie umiem
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Re: Stare logo BW

Post autor: Burak » 08-10-2014, 20:18

TwojStary pisze:pierdole, nie umiem
Wolisz mieć nowe logo? [*]
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Re: Stare logo BW

Post autor: Ridż » 08-10-2014, 20:19

TwojStary pisze:pierdole, nie umiem
skopiuj zawartość gówna buraka do notatnika
zapisz to jako bugwieubogielogo.USER.JS
(koniecznie user.js)
na pulpicie moze byc
przeciagnij pliczek do firerkoksa
kliknij instaluj
fajnie jest wtedy(albo nie bo moze logo chujowe burek dał)
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12534
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Stare logo BW

Post autor: TwojStary » 08-10-2014, 20:19

za nieumienie trzeba pokutowac

Dodano: 08 Paź 2014 08:20
Ridż pisze:
TwojStary pisze:pierdole, nie umiem
skopiuj zawartość gówna buraka do notatnika
zapisz to jako bugwieubogielogo.USER.JS
(koniecznie user.js)
na pulpicie moze byc
przeciagnij pliczek do firerkoksa
kliknij instaluj
fajnie jest wtedy(albo nie bo moze logo chujowe burek dał)
user na medal
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Re: Stare logo BW

Post autor: Burak » 08-10-2014, 20:21

Jakie chujowe logo, jak to pierwsze - najlepsze. Tylko adres nieaktualny.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Re: Stare logo BW

Post autor: Ridż » 08-10-2014, 20:22

Burak pisze:Jakie chujowe logo, jak to pierwsze - najlepsze. Tylko adres nieaktualny.
nie wiem, dla mnie jest ono ma za duże wymiary i źle jest wtedy
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Re: Stare logo BW

Post autor: Burak » 08-10-2014, 20:24

Dalej jedziesz na Microsoftowych sterownikach do grafiki, że masz rozdzielczość 640x480?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

dr Lewin
Grafik

Posty: 3048
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Beczki: 281

Re: Stare logo BW

Post autor: dr Lewin » 08-10-2014, 20:35

GDZIE CREDITSY DLA MNIE CHUJU?

pytam

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Re: Stare logo BW

Post autor: Burak » 08-10-2014, 20:48

Ale że za co bo nie rozumie? :|
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

dr Lewin
Grafik

Posty: 3048
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Beczki: 281

Re: Stare logo BW

Post autor: dr Lewin » 08-10-2014, 20:53

przecież skrypt mi podjebałeś :|

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12534
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Stare logo BW

Post autor: TwojStary » 08-10-2014, 20:53

KTORE W KONCU LEPSZE LOGO???
RYZA CZY BOURENA

1366 w poziomie
grafika intel
zasilacz czarny :|
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Re: Stare logo BW

Post autor: Burak » 08-10-2014, 20:54

We CSSie Ridża nie ma loga. Szach mat.
Michal pisze:przecież skrypt mi podjebałeś :|
Proszę o do wody.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości