Konto Majkrosoft

...czyli co i jak zrobić
Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97006
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Re: Konto Majkrosoft

Post autor: Burak » 31-12-2014, 13:45

Ja nie chce nawet. Po co mi.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110235
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Re: Konto Majkrosoft

Post autor: Tycior » 31-12-2014, 13:48

Mogę Wam tanio załatwić :lol:

CzarnyTroll
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1443
Rejestracja: 10-06-2013, 11:26
Beczki: 53

Re: Konto Majkrosoft

Post autor: CzarnyTroll » 01-01-2015, 21:29

tanio
Obrazek

MasterBlaster
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 334
Rejestracja: 09-02-2014, 11:12
Beczki: 17

Re: Konto Majkrosoft

Post autor: MasterBlaster » 03-01-2015, 10:31

a ja mam i to nawet dwa :lol: biedaki
masta blasta

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110235
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Re: Konto Majkrosoft

Post autor: Tycior » 03-01-2015, 12:29

Ok,kazdy może se takie konto założyć,więc ten... :moon:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91600
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Konto Majkrosoft

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 15:52

MrPoop pisze: No właśnie na PC i laptopie jestem zalogowany do tego samego konta Microsoft... nie byłoby źle gdyby nie zasrana synchronizacja ustawień i gdy zmienię coś na laptopie np.tapete to zmienia się też na PC :|
Jak żyć?
nie krzystaj z windows 10
pozdrawiam
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110235
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Konto Majkrosoft

Post autor: Tycior » 24-07-2018, 16:03

juz problem rozwiazany, sprzedalem laptopa

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości