Jak postawić karty - CAH

...czyli co i jak zrobić
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 11-03-2015, 16:48

Wchodzimy na http://www.astrals-cah.com/

Potem wpisujemy nik.

Potem klikamy Create Game(przycisk w lewym górnym rogu).

W pole game password wpisujemy nasze hasło, żeby boty nie wchodziły.

Ustawiamy grę.
Score limit - punkty wymagane do wygrania.
Plajer limit - limit graczy do grania
Spectators(xD) limit - limit obserwujących(NO TAK, MOŻNA OBSERWOWAĆ JAK SIE GRA ELO).
Use ilde timer dobry bajer, jak ktoś nie wybiera to go ilduje w pizdu. dwa ildy pod rząd i wyjebuje go z gry.
Also include [boks] blank kards - wybierasz ilość pustych kart, w które można wpisać co sie chce

możesz tez wybrać decki standardowe, a możesz też własny z http://www.cardcastgame.com/ albo niewłasny z tej strony.
Aby dodać deck z http://www.cardcastgame.com/ w czacie wpisujemy /addcardcast [5cyfrowykod]. I tak gramy z deckiem Michala zazwyczaj, więc klepiecie /addcardcast UGJCF
(póki go Michal nie usunie)

Czekacie aż będzie co najmniej 3 graczy.

Klikasz Start Game

Grasz

Proste nie?




PROTIPY
Mały czat, karty się nie mieszczą? Pomniejsz sobie stronę - kontrol + suwaj skrolem

BIAŁA STRONA (xD) Cię wkurwia? https://userstyles.org/styles/101791/ca ... xyzzy-dark do Stylish. Tylko trzeba zmienić linijkę

@-moz-document domain("socialgamer.net") {
na
@-moz-document domain("pretendyoure.xyz") {


I tyle.
Aplikowanie stylu do stylish jest pokazane w moim temacie ze stylem bugwie premium

kody
/addcardcast UGJCF
/addcardcast 55HNH
Ostatnio zmieniony 18-08-2018, 16:25 przez Ridż, łącznie zmieniany 2 razy.
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

dr Lewin
Grafik

Posty: 3048
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Beczki: 281

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: dr Lewin » 11-03-2015, 17:01

Zróbcie swoje decki, bedzie smieszniej :|

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 11-03-2015, 17:26

Zapomniałem dodać - można dodać kilka deków bezproblemowo przed /addcardcast
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Joda
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1499
Rejestracja: 20-04-2013, 12:15
Lokalizacja: Jodziałka
Beczki: 79

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Joda » 11-03-2015, 18:27

No fajnie i jeszcze draksajdowy styl bomba.
Ostra mucka. Kiedyś wygram wierzę.
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 11-03-2015, 20:21

A jak zrobić własny deck?
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 11-03-2015, 20:23

http://www.cardcastgame.com/
logujesz się
build
i chyba sie robi co
TYLKO rób bez polskich znaków
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 11-03-2015, 20:34

Okej to już biorę się za robienie, daj sobie plusa.
Ostatnio zmieniony 11-03-2015, 20:34 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 12-03-2015, 16:25

A jak usunąć załadowany deck w grze?
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 12-03-2015, 16:43

/removecardcast kod
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 12-03-2015, 16:47

Ostatnio zmieniony 12-03-2015, 16:54 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 15-01-2017, 23:17

Można już dodawać polskie znaki do kart, będą działać.
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110083
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 18-01-2017, 11:02

jak postawic kloca lepsze :qface:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91454
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1080

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 19-01-2017, 15:10

Ridż pisze: Można już dodawać polskie znaki do kart, będą działać.
trzeba zrobic bugwiakowe
moze zrobie w nocy jutro
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97005
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Burak » 19-01-2017, 15:42

Przecież i tak już nie gramy :ehh:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 35451
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 774

Jak postawić karty - CAH

Post autor: pawian » 19-01-2017, 15:55

Tycior pisze: jak postawic kloca lepsze :qface:
no nawet fajne
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 110083
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1051

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 19-01-2017, 16:00

Właśnie go stawiam

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości