Jak postawić karty - CAH

...czyli co i jak zrobić
Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105690
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 11-03-2015, 16:48

Wchodzimy na http://www.astrals-cah.com/

Potem wpisujemy nik.

Potem klikamy Create Game(przycisk w lewym górnym rogu).

W pole game password wpisujemy nasze hasło, żeby boty nie wchodziły.

Ustawiamy grę.
Score limit - punkty wymagane do wygrania.
Plajer limit - limit graczy do grania
Spectators(xD) limit - limit obserwujących(NO TAK, MOŻNA OBSERWOWAĆ JAK SIE GRA ELO).
Use ilde timer dobry bajer, jak ktoś nie wybiera to go ilduje w pizdu. dwa ildy pod rząd i wyjebuje go z gry.
Also include [boks] blank kards - wybierasz ilość pustych kart, w które można wpisać co sie chce

możesz tez wybrać decki standardowe, a możesz też własny z http://www.cardcastgame.com/ albo niewłasny z tej strony.
Aby dodać deck z http://www.cardcastgame.com/ w czacie wpisujemy /addcardcast [5cyfrowykod]. I tak gramy z deckiem Michala zazwyczaj, więc klepiecie /addcardcast UGJCF
(póki go Michal nie usunie)

Czekacie aż będzie co najmniej 3 graczy.

Klikasz Start Game

Grasz

Proste nie?




PROTIPY
Mały czat, karty się nie mieszczą? Pomniejsz sobie stronę - kontrol + suwaj skrolem

BIAŁA STRONA (xD) Cię wkurwia? https://userstyles.org/styles/101791/ca ... xyzzy-dark do Stylish. Tylko trzeba zmienić linijkę

@-moz-document domain("socialgamer.net") {
na
@-moz-document domain("pretendyoure.xyz") {


I tyle.
Aplikowanie stylu do stylish jest pokazane w moim temacie ze stylem bugwie premium

kody
/addcardcast UGJCF
/addcardcast 55HNH
Ostatnio zmieniony 18-08-2018, 16:25 przez Ridż, łącznie zmieniany 2 razy.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

dr Lewin
Awatar użytkownika
Grafik

Posty: 3118
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Beczki: 293

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: dr Lewin » 11-03-2015, 17:01

Zróbcie swoje decki, bedzie smieszniej :|
        • ruchańsko

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105690
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 11-03-2015, 17:26

Zapomniałem dodać - można dodać kilka deków bezproblemowo przed /addcardcast
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Joda
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1499
Rejestracja: 20-04-2013, 12:15
Lokalizacja: Jodziałka
Beczki: 79

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Joda » 11-03-2015, 18:27

No fajnie i jeszcze draksajdowy styl bomba.
Ostra mucka. Kiedyś wygram wierzę.
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8702
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 11-03-2015, 20:21

A jak zrobić własny deck?
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105690
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 11-03-2015, 20:23

http://www.cardcastgame.com/
logujesz się
build
i chyba sie robi co
TYLKO rób bez polskich znaków
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8702
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 11-03-2015, 20:34

Okej to już biorę się za robienie, daj sobie plusa.
Ostatnio zmieniony 11-03-2015, 20:34 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8702
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 12-03-2015, 16:25

A jak usunąć załadowany deck w grze?
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105690
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 12-03-2015, 16:43

/removecardcast kod
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8702
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Jak postawić karty - CAH

Post autor: Escer » 12-03-2015, 16:47

Ostatnio zmieniony 12-03-2015, 16:54 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105690
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 15-01-2017, 23:17

Można już dodawać polskie znaki do kart, będą działać.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138087
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 18-01-2017, 11:02

jak postawic kloca lepsze :qface:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105690
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 19-01-2017, 15:10

Ridż pisze: Można już dodawać polskie znaki do kart, będą działać.
trzeba zrobic bugwiakowe
moze zrobie w nocy jutro
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112697
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Burak » 19-01-2017, 15:42

Przecież i tak już nie gramy :ehh:
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 40278
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 876

Jak postawić karty - CAH

Post autor: pawian » 19-01-2017, 15:55

Tycior pisze: jak postawic kloca lepsze :qface:
no nawet fajne
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138087
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 19-01-2017, 16:00

Właśnie go stawiam
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości