Jak postawić karty - CAH

...czyli co i jak zrobić
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93374
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 15:57

gramy teraz?
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113688
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1078

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 24-07-2018, 15:58

Tak nie moze byc

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93374
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 15:59

MrPoop pisze: Tak nie moze byc
jak nie mże?
jestem retro jak gothic

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93374
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 16:11

Recent tweets (mainly server status updates)
Pretend You're Xyzzy
A Cards Against Humanity clone.
Effective immediately, all PYX servers are closed indefinitely. Check the Twitter feed for more details as they become available, but suffice to say, one person ruined it for everybody.
zdechło
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97980
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1429

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Burak » 24-07-2018, 16:13

Ktoś zaraz postawi nowy serwer bo kod źródłowy jest udostępniony.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113688
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1078

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 24-07-2018, 16:14

pograne :papa:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93374
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 16:16

Burak pisze: Ktoś zaraz postawi nowy serwer bo kod źródłowy jest udostępniony.
np. Burak
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97980
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1429

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Burak » 24-07-2018, 16:17

To w Javie jest, musiałbym specjalny serwer do tego kupować żeby to jakoś chodziło :bambo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93374
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 16:18

Burak pisze: To w Javie jest, musiałbym specjalny serwer do tego kupować żeby to jakoś chodziło :bambo:
o kurr :(
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113688
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1078

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 24-07-2018, 16:29

to nie pogramy :bambo:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93374
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 16:31

Tycior kupi serwer na jawe
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113688
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1078

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 24-07-2018, 16:42

nic nie kupuje

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97980
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1429

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Burak » 24-07-2018, 16:42

Sam chce grać, a nie kupi serwera :polak2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113688
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1078

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 24-07-2018, 16:45

za drogie rzeczy

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93374
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Ridż » 24-07-2018, 16:45

a tam, 50zl i bedzie serwer pewnie
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113688
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1078

Jak postawić karty - CAH

Post autor: Tycior » 24-07-2018, 16:48

nie mam tyle

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości