inuita
-
- Wizytówka
- Przyznał beczek: 325
- Beczki: 559
Re: inuita
Dokładnie, też nie znam. Daj link przynajmniej do profilu
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
- Wizytówka
- Przyznał beczek: 325
- Beczki: 559
Ale to chujowe. Jakiś tępy chujek jest 400 dni na forum i ma miano "Legendarny". A ja jestem 1700 i tak samo
Chuj jakiś irytujący znawca od wszystkiego co dorwał słownik i ogarnia wszystkie tematy dla fejmu, a gówno wnosi.
Biada mu.
Chuj jakiś irytujący znawca od wszystkiego co dorwał słownik i ogarnia wszystkie tematy dla fejmu, a gówno wnosi.
Biada mu.
Ostatnio zmieniony 24-10-2013, 15:46 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
No ta cala pierdolona intelektualna smietanka offtopa, inuita, wyczes i reszta tego betonu umyslowego.
Zbieram plusy, beczki i kuspaje
-
- Błazen
- Przyznał beczek: 1894
- Beczki: 1628
hejt jest tylko dlatego, że napisał
tutajTo ta społeczna zgnilizna kałach?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Jaki hejt? Nie lubie chuja, tak samo jak tego pedala nethara i wyczesa. To smiecie dla mnie do bicia sa.
Moge sie pokusic o stwierdzenie ze najbardziej pogardliwy stosunek na dw mam wlasnie do tego cwela wyczeska i sowy, dalej nethar, mrsgaga, xantos itp.
Moge sie pokusic o stwierdzenie ze najbardziej pogardliwy stosunek na dw mam wlasnie do tego cwela wyczeska i sowy, dalej nethar, mrsgaga, xantos itp.
Ostatnio zmieniony 24-10-2013, 16:18 przez Ciastko, łącznie zmieniany 1 raz.
Zbieram plusy, beczki i kuspaje
o czyli Ty tez poznales tego "ynteligenta" wkurwiajacego mochikanina, Nektar to patyczak, widzalem jego foto jak się bawili z Dawidkiem u niego, ale bez japy