Tepe hacki
- 
								Kalasznikow								

- Beczki: 148
- Kontakt:
Tepe hacki
Kurwa jak ja nienawidze takich smieci, skurwesyn z wh siue chwali jak wypierdala kazdego, co za cweluch
slepy by zauwazyl ze ten frajer jest odpalony -.-
Poprawioned, używaj tagów jak już wrócisz. TwojStary.
					Ostatnio zmieniony 24-06-2013, 16:26 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 2 razy.

Re: Tepe hacki
cnieKalasznikow pisze:http://www.youtube.com/watch?v=FWDpsJknZpU
Kurwa jak ja nienawidze takich smieci, skurwesyn z wh siue chwali jak wypierdala kazdego, co za cweluch
slepy by zauwazyl ze ten frajer jest odpalony -.-
W saperze nawet.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ludzie zawsze oszukiwali i beda oszukiwac ;]

to niemądre, jak oprzeć dietę na twardych narkotykach,
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka
						ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka

Kalasznikow kurwa przeszedles singla na easy i myslisz ze jestes zajebisty ? Skany w CoD4 zdarzaja sie czesto a to jest fragmovie ktore wlasnie ma pokazywac takie farty.

Przyjrzyj się uważnie, przeca widać ze koleś z WH jedzie, Kałach ma racje. Fragmovie ma nie pokazywać farta, tylko umiejętności i skill, a ten pan z filmiku nie ma za grosz ani jednego, ani drugiego.

Ostatnio zmieniony 19-06-2013, 15:10 przez Sliski, łącznie zmieniany 1 raz.

A Ty cfaniakuNejm pisze:Kalasznikow kurwa przeszedles singla na easy i myslisz ze jestes zajebisty ? Skany w CoD4 zdarzaja sie czesto a to jest fragmovie ktore wlasnie ma pokazywac takie farty.
 Jak  Kałach odszedł to taki mocny sie zrobiłeś cfaniaku.
 Jak  Kałach odszedł to taki mocny sie zrobiłeś cfaniaku.Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Dranz pisze:A Ty cfaniakuNejm pisze:Kalasznikow kurwa przeszedles singla na easy i myslisz ze jestes zajebisty ? Skany w CoD4 zdarzaja sie czesto a to jest fragmovie ktore wlasnie ma pokazywac takie farty.Jak Kałach odszedł to taki mocny sie zrobiłeś cfaniaku.
Cffaniaku nawet nie wiedzialem ze odszedl i sie zasmucilem z tego powodu. Mam nadzieje ze wroci bo ktos musi robic za blazna na BW
Ta nie wiedziałemNejm pisze:Cffaniaku nawet nie wiedzialem ze odszedl i sie zasmucilem z tego powodu. Mam nadzieje ze wroci bo ktos musi robic za blazna na BW
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
wczoraj kurwa w coda 3 mw tepa jakas dziwka zapuscila pierdolonego wall i aim hacka skurwysyn pierdolony