GTA VI Poland

True story brah

Dyskusje na temat gier
Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

GTA VI Poland

Post autor: Escer » 19-03-2013, 22:07

Witam, tu Escer = MC (Do kwadratu).

Wyciekły pierwsze informacje o GTA VI, akcja gry prawdopodobnie będzie miała miejsce w Polsce. Dziękuję i pozdrawiam ozięble prosto z Syberii.

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 19-03-2013, 22:16

Lepper zza grobu będzie dubbingował, propsy!
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

ns
Awatar użytkownika


Posty: 2540
Rejestracja: 01-02-2013, 20:00
Beczki: 219

Re: GTA VI Poland

Post autor: ns » 22-03-2013, 09:29

gralem na pegazusie, latwe dosc
Obrazek
"Kodi dobry wariat" "cnie?"

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 23-03-2013, 18:40

Pujdzie mi na cebulanckim laptoku ?

HP i ma ekran 19'.
Ostatnio zmieniony 23-03-2013, 18:41 przez Dranz, łącznie zmieniany 1 raz.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 23-03-2013, 20:29

Podaj rozdzielczość ekranu i ilość wejść USB, to pomyślimy.

PS. Trzeba by się Hakjera zapytać.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 23-03-2013, 21:11

Może Codi informatyk będzie wiedziau.


jakość kolorów : 32 bity.

860x600 , mówiono mi na forach , że będzie dobrze
bo będę mógł grać w Minecrafta na pulpicie
albo już w ogóle w wygaszacz ekranu - ale to już nie byli pewni.
Ostatnio zmieniony 23-03-2013, 21:12 przez Dranz, łącznie zmieniany 1 raz.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 23-03-2013, 22:06

Nadal nie podałeś ilości wejść USB... Następnym razem użyj opcji Szukaj :roll:

Pozdrawiam
_________________
1. Moderator ma zawsze racje
2. Jeżeli jej nie ma, patrz punkt pierwszy
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 23-03-2013, 22:48

2 USB z jednej strony bo to wersja dla ubogich.

to pogram czy nie.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 23-03-2013, 23:20

ALE Z KTÓREJ STRONY? Bosze... Czytałeś w ogóle przyklejony temat? :roll: :roll: :roll:

Pozdrawiam
_________________
Obrazek
Ostatnio zmieniony 23-03-2013, 23:20 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 24-03-2013, 14:47

To ja moze zadzwonie do Microsoftu.

[ Dodano: 2013-04-06, 13:26 ]
ODŚWIEŻAM. Microsoft nie potrafi znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 06-04-2013, 16:34

Zadzwoń do wydawcy.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 06-04-2013, 17:57

Oficjalnie napisali na stronie, że na takiej rozdzielczości mi wejdzie,
ale mam złą klawiaturę, bo niemiecka, a nie obsługujo umlałtów co robicz pomocy.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 06-04-2013, 18:34

Powiedz szczerze... Masz pirata? :roll:

Pozdrawiam
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 06-04-2013, 18:40

Nie mam dvd, wiec nie mogę zrobić formata a on by pewnie pomug :/
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 06-04-2013, 18:54

Ale ja się pytałem, czy masz pirata :roll:

Noo, a format trzeba robić przynajmniej raz dziennie. Pozdrawiam.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89420
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1058

Re: GTA VI Poland

Post autor: Ridż » 13-04-2013, 21:52

ciekawe, najciekawszy wątek to wątek smoleński
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości