GTA VI Poland

True story brah

Dyskusje na temat gier
Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 13-04-2013, 22:04

Mam problem z misją, w której trzeba przejąć Tupolewa i walnąć w drzewo. Nie mogę się włamać do komputera pokładowego. Miał ktoś taki problem?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89383
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: GTA VI Poland

Post autor: Ridż » 13-04-2013, 22:06

przecież to proste, zakradasz się do borowców, obezwłądniasz ich, potem bierzesz ze sobą prezyenta i używasz jego ręki by użyć jego odciska palca
Obrazek

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 15-04-2013, 01:08

Tak to fajnie wszystko opisujecie, a mi nadal nie dziala.
Moze to ta wersja sterownikow do myszki cos nie ten teges, nie wiem.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89383
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: GTA VI Poland

Post autor: Ridż » 15-04-2013, 19:22

czekaj na pacza od R
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 15-04-2013, 20:58

Zapytaj Codiego.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 17-04-2013, 16:32

Burak najlepsza odpowiedź, daję naj, plusa,
propsa, screen do Pamiątkowych Screenów i zgłaszam za zbyt najlepszo odpowiedź.

i jeszcze lajka. i łape :czesc:
Ostatnio zmieniony 17-04-2013, 16:36 przez Dranz, łącznie zmieniany 2 razy.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 17-04-2013, 16:34

Ty, zrób Pamiątkowe Screeny edycje BW.

A łapki to mi nie dałeś :(((((((((((
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: GTA VI Poland

Post autor: Dranz » 17-04-2013, 16:36

KOBRA pisze:Ty, zrób Pamiątkowe Screeny edycje BW.

A łapki to mi nie dałeś :(((((((((((
Edytowane.

Ok, dobry pomysl.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: GTA VI Poland

Post autor: Burak » 17-04-2013, 16:38

Czekam z :kon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Re: GTA VI Poland

Post autor: Kalasznikow » 18-04-2013, 00:06

Zagralbym z checia w takie gta poland w warszawie jakby sie rozgrywalo np :mrgreen:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89383
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: GTA VI Poland

Post autor: Ridż » 18-04-2013, 17:23

aha
Obrazek

Nejm
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 367
Rejestracja: 20-04-2013, 13:50
Beczki: 13

Re: GTA VI Poland

Post autor: Nejm » 20-04-2013, 14:55

Slaba optymalizacja. Fajny ister ig jest jak nad smolenskiem przelatujemy samolotem.

Arxyl
Awatar użytkownika
User

Posty: 12
Rejestracja: 23-04-2013, 19:12
Lokalizacja: Z Uzbekistanu
Beczki: 1

Re: GTA VI Poland

Post autor: Arxyl » 23-04-2013, 19:19

Ja to bym się wódki z Lepperem napił [*] , ale zmarł przedwcześnie (czyżby zamach na mojego partnera do wódy?)

Joda
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1499
Rejestracja: 20-04-2013, 12:15
Lokalizacja: Jodziałka
Beczki: 79

Re: GTA VI Poland

Post autor: Joda » 23-04-2013, 19:28

Lepper to kasa mafii wisiał i mu to wszytko zwisało i tak skończył. :)
Ostatnio zmieniony 23-04-2013, 19:28 przez Joda, łącznie zmieniany 1 raz.

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16649
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: GTA VI Poland

Post autor: Otisek » 29-04-2013, 21:55

phpBB [youtube]
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89383
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: GTA VI Poland

Post autor: Ridż » 05-04-2014, 15:58

Przeszedłbym to sobie w sumie jeszcze raz
Rozjebałbym Moskwę zamiast Smoleńska teraz :letssin:
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości