Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Dyskusje na temat gier
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 13:49

nie znam
ja se wczoraj zamienilem d-sub na dvi i bardzo fajny ten monitorek owy za 200zl dziala i wyglada
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 13:49

Mini rata.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 13:57

cooo?
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 13:57

Srata!
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 14:00

no debil :karol2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 14:19

Po prostu nie zacytowałem postu, a szybko zmieniłeś temat.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 14:20

co mam kupic zeby se przelaczac obraz miedzy ps4 a pc?
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Burak » 24-11-2018, 14:20

Tycior pisze:
24-11-2018, 14:20
co mam kupic zeby se przelaczac obraz miedzy ps4 a pc?
A co to ma wspólnego z tematem?

dvi switch
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 14:22

Burak pisze:
24-11-2018, 14:20
A co to ma wspólnego z tematem?
i tak juz ma 3 strony, czas zmienic temat
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Burak » 24-11-2018, 14:23

Masz temat o kupowaniu PS4 :major3:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 14:25

ale to nie o ps4 tylko o przełączniku :papa2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 14:31

Ile w monitorze masz wyjść DVI? Jak dwa, to musisz dokupić kabel hdmi-dvi albo hdmi i przejściówkę na DVI.
W menu monitora zmieniasz źródło obrazu i już.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 14:43

Ridż pisze:
24-11-2018, 14:31
Ile w monitorze masz wyjść DVI?
1
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89327
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 14:48

Tycior pisze:
24-11-2018, 14:43
Ridż pisze:
24-11-2018, 14:31
Ile w monitorze masz wyjść DVI?
1
To musisz przepinać. Ale też wygodniej mieć tu dwa kable - jeden wisi przy konsoli, drugi przy PC i wtedy przepinasz przy monitorze.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 14:51

a dobra to jebać, benq będzie do ps4 a ten nowy do pc
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Problem z HoM 3 na windowsie 8.1

Post autor: Burak » 24-11-2018, 15:00

Jeny przecież pisałem co masz se kupić:
Burak pisze:
24-11-2018, 14:20
dvi switch
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości