Grand Theft Auto V

Dyskusje na temat gier
jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38219
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: jesienno-zimowy » 09-09-2014, 21:08

Przeszedłem GTAV ale ze mnie bogacz, po co ja wstaje o 5 rano jutro skoro tyle hajsu mam?

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16647
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Otisek » 09-09-2014, 21:12

Finczy pisze:po co ja wstaje o 5 rano
Bo możesz wstać i chodzić xD
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89359
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 09-09-2014, 21:12

Finczy pisze:Przeszedłem GTAV ale ze mnie bogacz, po co ja wstaje o 5 rano jutro skoro tyle hajsu mam?
Przeszedłeś pirata!!!!!!!111111111
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 09-09-2014, 21:14

Tycior pisze:Bogacze już dawno przeszli GTA V a bidoki czekajo xD i tak bedo grać na low bo im fpsy spadno do 5 xD
Nom i do tego z lepszą grafiką :puppyeyes:
Ostatnio zmieniony 09-09-2014, 21:14 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

ahuj
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 787
Rejestracja: 18-08-2013, 13:52
Beczki: 43

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: ahuj » 09-09-2014, 21:22

nie pujdzie mi kurde moze tate naciagne na nowego kompa :puppyeyes:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106436
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Tycior » 09-09-2014, 21:24

Burak pisze:
Tycior pisze:Bogacze już dawno przeszli GTA V a bidoki czekajo xD i tak bedo grać na low bo im fpsy spadno do 5 xD
Nom i do tego z lepszą grafiką :puppyeyes:
W 5 fpsach to nie gra :|
To prezentacja PowerPoint
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

ahuj
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 787
Rejestracja: 18-08-2013, 13:52
Beczki: 43

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: ahuj » 09-09-2014, 21:25

fajnie no
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 09-09-2014, 21:27

Tycior pisze:To prezentacja PowerPoint
Nie żeby coś, ale to tym masz na PS3 maksymalnie 30 fpsów, a 5 fpsów na kompie to chyba na GeForce 2 i Pentiumie 3 :middlef:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

ahuj
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 787
Rejestracja: 18-08-2013, 13:52
Beczki: 43

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: ahuj » 09-09-2014, 21:28

korwa hoj co tam
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 09-09-2014, 21:29

A jakoś leci, jutro do gimbazy a od poniedziałku praktyki ehhh
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

ahuj
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 787
Rejestracja: 18-08-2013, 13:52
Beczki: 43

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: ahuj » 09-09-2014, 21:30

bedziesz skrencać sluchawki? :cool:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 09-09-2014, 21:32

Nie chciałbym, niewdzięczna robota trochę :(
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

ahuj
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 787
Rejestracja: 18-08-2013, 13:52
Beczki: 43

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: ahuj » 09-09-2014, 21:33

kupowalbym
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89359
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 09-09-2014, 21:44

Burak pisze:
Tycior pisze:Bogacze już dawno przeszli GTA V a bidoki czekajo xD i tak bedo grać na low bo im fpsy spadno do 5 xD
Nom i do tego z lepszą grafiką :puppyeyes:
A po co nam lepsza grafika? Ta z PS3 by wystarczyła spokojnie.
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 09-09-2014, 21:47

Aaa i właśnie. Tycior, odpalisz GTA V w 1080p na PS3? xD
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106436
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Tycior » 10-09-2014, 08:10

Mam 720p i mi starczy także :czesc:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości