Grand Theft Auto V

Dyskusje na temat gier
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 08:33

Jedyne, co się podmienia podczas instalacji cracka to GTAVLauncher.exe. Reszta to nowe pliki.

Dodano: 17 Kwi 2015 08:35
Burkson, te pół miliona dostajemy czy nie? :lol2:
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98753
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 17-04-2015, 10:27

RIDŻARD pisze:
Jedyne, co się podmienia podczas instalacji cracka to GTAVLauncher.exe. Reszta to nowe pliki.

Dodano: 17 Kwi 2015 08:35
Burkson, te pół miliona dostajemy czy nie? :lol2:
Bo to nie jest crack, tylko loader. Ważne że działa.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 115648
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1103

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Tycior » 17-04-2015, 13:03


Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 14:27

Policja mi nie przyjeżdża w prologu :lol2:
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98753
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 17-04-2015, 14:31

RIDŻARD pisze:Policja mi nie przyjeżdża w prologu :lol2:
Miałeś dać znać jak pobierzesz :wht:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 14:33

chciałem sprawdzić czy wszystko działa, czy nie brakuje jakiegoś pliku
chyba jest ok, usuwaj
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98753
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 17-04-2015, 14:34

Mojemu koledze nie chce działać, na tej wersji co ja mam :|
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 14:35

Może crack v1 zadziała mi :| Muszę go znaleźć.
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98753
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 17-04-2015, 14:35

RIDŻARD pisze:Może crack v1 zadziała mi :| Muszę go znaleźć.
V2 ci nie działa?
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 14:37

działa, ale policja nie przyjeżdża w prologu
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98753
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1447

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 17-04-2015, 14:39

Wy jakieś dziwne te systemy macie. Jednemu policja nie działa, drugiemu w ogóle się nie odpala :|

PS. Na jakich ustawieniach grasz?
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 14:40

Standardowo ustawiło mi średnio-wysokie i było 30fps, ale zmniejszyłem od razu, bo wiem, że w mieście będzie gorzej.
jestem retro jak gothic

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8700
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Escer » 17-04-2015, 14:52

U mnie na ultra 15 fpsów.
Spoiler
Pokaż
:lol: .
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 14:59

Escer pisze:U mnie na ultra 15 fpsów.
Spoiler
Pokaż
:lol: .
No, na ikspeku.
jestem retro jak gothic

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8700
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Escer » 17-04-2015, 15:12

Gówno prawda.. Mam dwa systemy, to pewnie przez ten monitor :ehh: .
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94296
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 17-04-2015, 17:33

Borel, ponoć update 2 jest. Te Twoje epidemie coś mają tam pewnego?
jestem retro jak gothic

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości