Grand Theft Auto V

Dyskusje na temat gier
Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 09-05-2015, 12:23

Wole używać gównianych cracków, niż grać w <30 fpsach.
Ostatnio zmieniony 09-05-2015, 12:23 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106361
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Tycior » 09-05-2015, 12:29

bo cię nie stać na konsole :puppyeyes:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 09-05-2015, 12:32

Burak pisze:
RIDŻARD pisze:Prologu nie da się dalej przejść.
Zrobiłeś wszystko zgodnie z tą instrukcją? Nie wiem co wy z tym macie, mi nawet na cracku V2 wszystko działało (oprócz granatów i bomb).
No pewnie.
Wrzucam pliki ściągnięte z mega, a potem cracka z zippy i już. Sejwy tylko przeniosłem i działała gra.
Teraz znowu mi wywaliło w Ammju Nejszyn, nie chciało sie załączyć menu z kamizelkami, wyszedłem ze sklepu i krasz :D
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 09-05-2015, 12:46

.Tycior pisze:bo cię nie stać na konsole :puppyeyes:
Obrazek
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 09-05-2015, 12:52

Burak pisze:
RIDŻARD pisze:Prologu nie da się dalej przejść.
Zrobiłeś wszystko zgodnie z tą instrukcją? Nie wiem co wy z tym macie, mi nawet na cracku V2 wszystko działało (oprócz granatów i bomb).

Obrazek

Ja ściągam od nowa, żeby wszystko git było.
Szkoda, że to obraz. Nie mam 120GB wolnego już :|
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 10-05-2015, 19:25

Polecam tego kraka, właśnie skończyłem grę bez żadnych problemów.

O i w tej wersji dostaje się 500k dolców w singlu. Preordera skarkowali.
Ostatnio zmieniony 10-05-2015, 19:25 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 10-05-2015, 19:26

W wersji 3DM też chyba.
Albo takiego sejwa po prologu dostałem. Nie pamiętam.
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 10-05-2015, 19:27

RIDŻARD pisze:W wersji 3DM też chyba.
Nie.

Jak skopiowałem sejwy do nowo zainstalowanej gry od RELOADED, to wyświetliło komunikat o dostaniu szekeli za kupienie preodera.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 10-05-2015, 19:54

Burak pisze:Polecam tego kraka, właśnie skończyłem grę bez żadnych problemów.
Lel, już 30 minut creditsy trwają.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 10-05-2015, 19:57

Burak pisze:
Burak pisze:Polecam tego kraka, właśnie skończyłem grę bez żadnych problemów.
Lel, już 30 minut creditsy trwają.
I to jest chujowe w GTA. Creditsów nie da się pominąć.
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 10-05-2015, 19:57

Ale ja nawet nie próbuje, czekam z innego powodu. Napisałem już temat o tym.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 10-05-2015, 19:59

No rozumiem. Ale nie ma sceny.
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 10-05-2015, 20:00

Czemu spoilerujesz?

Also, warto przejść dla innych zakończeń?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 10-05-2015, 20:03

A które wybrałeś?
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Burak » 10-05-2015, 20:04

C, teee była jakaś karta pacjenta na końcu.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Grand Theft Auto V

Post autor: Ridż » 10-05-2015, 20:06

Że
Spoiler
Pokaż
uratowałeś obu?
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości