Wasze skriny z gier

Dyskusje na temat gier
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94658
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Wasze skriny z gier

Post autor: Ridż » 25-04-2017, 13:16

Tycior pisze:
Ridż pisze: gowno bo bez neta nie pograsz
bo żyjemy w latach 90 prawda?
bo nie zaplace za rachunek i nie pogram
yes sorry i did

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99141
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Wasze skriny z gier

Post autor: Burak » 25-04-2017, 13:21

Szkoda że MOPS nie daje Internetu :papa2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Wasze skriny z gier

Post autor: Tycior » 25-04-2017, 13:26

Ridż pisze: bo nie zaplace za rachunek i nie pogram
to twoj problem nie dewelopera

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94658
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Wasze skriny z gier

Post autor: Ridż » 25-04-2017, 18:48

Problem dewelopera, bo jak nie kupię, to nie zarobi.
yes sorry i did

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Wasze skriny z gier

Post autor: Kalasznikow » 25-04-2017, 19:14

Nie, to twoj problem, on robi gre do grania online, a to twoj problem ze nie oplacisz pradu/internetu i nie pograsz
Gowno swietego ojca

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Wasze skriny z gier

Post autor: Tycior » 25-04-2017, 20:24

Ridż pisze: Problem dewelopera, bo jak nie kupię, to nie zarobi.
stac cie na gry, ale na rachunki juz nie?

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94658
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

Wasze skriny z gier

Post autor: Ridż » 25-04-2017, 21:09

Kalasznikow pisze: Nie, to twoj problem, on robi gre do grania online, a to twoj problem ze nie oplacisz pradu/internetu i nie pograsz
Robią singleplayerową grę, która wymaga stałego połączenia z internetem. Nie widzisz tu paradoksu?
Tycior pisze: stac cie na gry, ale na rachunki juz nie?
Tak.
yes sorry i did

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 4483
Rejestracja: 17-04-2013, 13:47
Lokalizacja: z neta
Beczki: 147

Wasze skriny z gier

Post autor: Kalasznikow » 26-04-2017, 13:01

Od kiedy diablo bylo gra singleplayerowa?

Wroc, od kiedy poe bylo/jest gra singleplayerowa? Od poczatku bylo to multi, tak samo jak diablo, tylko w diablo dali jeszcze tryb single, a w poe nie dali.

Nie ma tu zadnego paradoksu
Ostatnio zmieniony 26-04-2017, 13:03 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Wasze skriny z gier

Post autor: Tycior » 26-04-2017, 15:26

ridz po prostu ma ból dupy jak zawsze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Wasze skriny z gier

Post autor: Tycior » 02-05-2017, 11:13

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99141
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Wasze skriny z gier

Post autor: Burak » 02-05-2017, 11:14

Przed chwilą skończyłem Portal 2, ale nie chciało mi się screenów robić :karol:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Wasze skriny z gier

Post autor: Tycior » 02-05-2017, 11:23

Ja muszę szybko grać w tego snipera bo gra dobra a na laptopie w to nie pogram bo wg youtube muli na Intel HD4000 a w wymaganiach snipera jest GF6800 :papa2: więc kurwa nie rozumiem
Intel Hd4000 gorszy od karty sprzed 100lat?

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99141
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Wasze skriny z gier

Post autor: Burak » 02-05-2017, 11:32

Kup se:
https://www.aliexpress.com/item/PCIe-PC ... c15b2629fa

Tylko nie wiadomo czy będzie działać u ciebie.
Ostatnio zmieniony 02-05-2017, 11:32 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Wasze skriny z gier

Post autor: Tycior » 02-05-2017, 11:33

Lel co te chińczyki nie wymyślą
Wiesz na jakim poziomie jest HD4000 względem desktopowych?

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99141
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Wasze skriny z gier

Post autor: Burak » 02-05-2017, 11:36

Nie wiem.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116340
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Wasze skriny z gier

Post autor: Tycior » 02-05-2017, 11:37

Jak zwykle pomocny

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości