Wasze sprzęty do grania

Dyskusje na temat gier
Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 105886
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Ridż » 05-04-2019, 14:51

fajne masz historie
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1343

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Tycior » 05-04-2019, 14:52

to twoja historia jak kupisz ps3 za 200zl
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 105886
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Ridż » 05-04-2019, 14:57

Rozbierałem wiele rzeczy i działały po złożeniu.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 32434
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 718

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Otisek » 05-04-2019, 15:10

Ridż pisze:
05-04-2019, 14:45
Otisek pisze:
05-04-2019, 11:22
Ile myslisz ze tak wydasz na ps3?
można szukać ofert za dwieście złoty - dwieście pięćdziesiąt złotych.
To ile gb? Od 200 to jeszcze szroty chyba cio :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 105886
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1287

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Ridż » 05-04-2019, 15:12

a co za problem dysk wymienic na wiekszy
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1343

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Tycior » 05-04-2019, 16:30

ale tu chodzi o elektronike
FATy to już trupy, teraz jak brać to slimke (super slim to badziew)
Ostatnio zmieniony 05-04-2019, 16:31 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 43684
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1142

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Finczy » 05-04-2019, 17:10

Otisek pisze:
05-04-2019, 11:22
Finczy pisze:
04-04-2019, 19:44
Mam iksboksa trzysta sześćdziesiąt i planuję na dniach zakupić plejstacjon trzy. Miałem 3dsa kupić, ale wiekszą mam ochotę na gierki PS'a. Na aukcjach same problemy z waszym ulubionym padem od psa z rozwalonymi anolagami oraz połamanym plastikiem xD Od Xboxa pady wytrzymalsze. Często też widać, że wejścia hdmi są zepsute. Nie wiem co ci ludzie wyrabiają z tymi konsolami skoro one tylko leżą w jednym miejscu :major:
Ile myslisz ze tak wydasz na ps3? :karol2:
250zł z przesyłką.
Tycior pisze:
05-04-2019, 14:50
>kupuj gówno bo tanie
Przecież sam masz playstation XD Tanie bo jest new generejszyn pierdu pierdu.
btw. WYDAŁ 10 dolarów na TANIE GÓWNO ma dobre Nintendo 2DS xD
phpBB [media]

Polecam kanał ^^
Tycior pisze:
05-04-2019, 14:50
>grzeb w konsoli, chociaż nie umiesz
Taa. Pisze to osoba, która nie potrafi sobie wiatraka na procesor założyć XD Przecież masz tyle przydatnych informacji w internecie. Jak się chce to się ma, jak się nie chce, to się sra :major3:
Tycior pisze:
05-04-2019, 14:50
>zjeb konsole na amen
Jak można coś spierdolić czyszcząc? Najczęściej takie używane konsolki będą tego wymagać, ale też nie wiadomo.
Tycior pisze:
05-04-2019, 14:50
>brak profitu i kwitu
Brak kaszanki i kwiku.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1343

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Tycior » 05-04-2019, 17:48

Finczy pisze:
05-04-2019, 17:10
Przecież sam masz playstation
ale 4
Finczy pisze:
05-04-2019, 17:10
250zł z przesyłką.
działające ps3 to koszt 300-400zl
Finczy pisze:
05-04-2019, 17:10
która nie potrafi sobie wiatraka na procesor założyć
co to za pomówienia :papa2:
Finczy pisze:
05-04-2019, 17:10
Brak kaszanki i kwiku.
kaszanka od sąsiada najlepsza
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 113194
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1655

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Burak » 05-04-2019, 17:52

Tycior pisze:
05-04-2019, 14:46
z wyjącym odkurzaczem co po 30min padnie z przegrzania :bambo:
Ale wiesz że starsze PS3 są lepsze? :major:
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1343

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Tycior » 05-04-2019, 17:55

w czym? bo gry z ps2 odpali? żadnej innej przewagi nie widzę, może i wygląda ładniej, ale styrana 12 letnia konsolka raczej już błyszczeć nie będzie.
Poza tym chyba ważniejsze jest działanie niż wygląd.
Faty mają duże TDP
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 113194
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1655

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Burak » 05-04-2019, 17:56

Można jeszcze SACD odpalać, przydatne nie? :qface:
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1343

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Tycior » 05-04-2019, 17:57

to ma być konsola do gier czy pc? :karol2:
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 113194
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1655

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Burak » 05-04-2019, 17:58

Na kompie SACD nie odpalisz :polak2:
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 32434
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 718

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Otisek » 05-04-2019, 18:11

Finczy pisze:
05-04-2019, 17:10
Taa. Pisze to osoba, która nie potrafi sobie wiatraka na procesor założyć
Co ty gadasz xD xD
Burak pisze:
05-04-2019, 17:56
Można jeszcze SACD odpalać, przydatne nie? :qface:
A co to? :major2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 113194
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1655

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Burak » 05-04-2019, 18:29

Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 43684
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1142

Wasze sprzęty do grania

Post autor: Finczy » 05-04-2019, 19:27

Proszę przestać się pruć! :polak2:
Otisek pisze:
05-04-2019, 18:11
Co ty gadasz xD xD
Ponoć pomówienia :kurski:

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości